Lookasz Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 piękny zębaty gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 W takim razie jak decyzja już podjęta to pozostaje tylko życzyć przyjemnego i owocnego korzystania z kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Ten kijek jeździ z moim tatą na trocie i radzi sobie z nimi bez problemu a ja planuję go zakupić w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 @Biosteron ja obciołem jakieś 8-9 centymetrów dolnika. Na koniec wkleiłem oryginalną końcówke a przed nia dałem troszke żelastwa w celu wyważenia wędki. Moja wędka na pierwszy rzut oka nie różni sie absolutnie niczym od oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi