gracek Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Pany łapałem żle bo miałem sztywny kij z wkleją też sztywną no i do tego plecka która też jest sztywna proszę o porady jaki kij i cały zestaw choc byłem ósmy w indywidualnej to zawaliłem trzecią turę przez sprzęt chodzi mi o jeziora lub zaporówki powyźej 300-500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Konger World Champion Tango 2.70 do 10g i kwestię sprzętu masz załatwioną. Żeby jeszcze był na zielonym blanku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdo Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 heheh to masz juz takiego w swoim arsenale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 ROBINSON Diplomat Perch 3-12 powinien załatwić sprawę w tej klasie i cenie nie znajdziesz lepszego kijka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 heheh to masz juz takiego w swoim arsenale niestety nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Konger World Champion Tango 2.70 do 10g i kwestię sprzętu masz załatwioną. Żeby jeszcze był na zielonym blanku ! Wywalić to "World" i powinien być zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Pierwsza seria Konger Champion Tango była zielona. Mam od lat 2,40 m do 8 gr i nie zamienię na inną.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Choć brzydzę się trokiem ale na zawodach stosuję Robinson Diaflex perch do 12g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Pany łapałem żle bo miałem sztywny kij z wkleją też sztywną no i do tego plecka która też jest sztywna proszę o porady jaki kij i cały zestaw choc byłem ósmy w indywidualnej to zawaliłem trzecią turę przez sprzęt chodzi mi o jeziora lub zaporówki powyźej 300-500A powiedzmy kocia łapa z szczytówką szklaną ta koloru niebieskiego .Długość 2,13m.Idealna do bocznego troka, tylko kręcisz, nie musisz zacinać, ryba sama się wiesza.Zainteresowany?Pytanie jeszcze jak ciężką oliwkę chcesz stosować bo to kijek do 5-6g oliwki max. Edytowane 1 Października 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 a co ty Józek kocią chcesz handlowac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Przeca mam dwie to jedna może iść do ludzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 ARMAGEDON!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Posiadam "zielone" Tango 2.70 do 10g, dodatkowo w zapasie górną część od bliźniaczej wędki. Całość w stanie bardzo dobrym. Kij praktycznie nie łowiony. Stał spokojnie tak wiele lat ... Także półtorej kija na zawody jak nic ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Przeca mam dwie to jedna może iść do ludzi . ARMAGEDON!!!! Toż to świat dogóry nogami się wywraca - Józek co ty łapke chcesz gonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi