Kajtelek2 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Witam kolegów mam pytanie , czy mieliście w rękach , lub łowiliście tym kijkiem jakie wrażenia ? jakie możliwości użytkowe , jaka akcja , pod jakie przynęty. Będzie się nadawał na ponton za szczupakiem , sandaczem jako uniwersał ? Edytowane 1 Października 2013 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Kij jest rewelacja. Osobiscie posiadam dwa z tej seri STR 1024 oraz STR 1025. Na ten pierwszy lowie w Stanach, a ten drugi przywiozlem sobie do Polski. Na ponton to nie wiem czy sie nadaje. Gdy jestem w Polsce na wakacjach to uzywam go tylko do wedkowania z brzegu. Akcja jest szczytowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Jeśli lubisz kije szybsze ,to proponuje te same parametry ale GL3. Zacięcie sandacza z większej odległosci nie sprawi kłopotu.Miałem kiedyś coś w GL2 ale szybko się pozbyłem -trochę ogon. Długo używałem kija z serii walley w GL3 do 1/2oz i w swoim cw sprawował się idealnie. Loomiski to fajne kijaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siek Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 fakt GL2 pozbyłem się go bardzo szybko i nabyłem GLX F 1208-2 i GLX ST 1141 bardzo fajne kijaszki którymi się fajnie łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) Odkopię temat,moze się komuś przyda. Zakupiłem tego loomisa i jako uniwersał na łódkę jest super.Delikatna szczytówka i mocny dolnik. Miota od 5g główki,idealnie od 7g. Głęboko schodzące woblery około 10cm nie sprawiają żadnych kłopotów. Swietne czucie przynęty i amortyzacja. Do opadu jak najbardziej. Co najdziwniejsze można śmiało rzucac smuzakami(osiągane długosci rzutu jak najbardziej OK) Jako ,że uwielbiam kijki tej długości służy mi i na ponton i z brzegu. Łowiłem nim i klenie i szczupaki. Edytowane 13 Czerwca 2014 przez skius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi