Gość Horn Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) Witam, poniżej zamieszczam link dla ciekawskich składający się z kilku filmików. Za jakość przeprasam http://www.youtube.com/watch?v=8v-8uc5GB2s&feature=youtu.be Edytowane 2 Października 2013 przez Horn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Moja rola jest taka, zeby w miare mozliwosci wskazywac wszystkie kierunki. Nigdy nie wiadomo jakie warunki/preferencje beda pozadane biorac pod uwage szeroki odbior.Przykladowo: mam 2 lodki i ponton i nie za bardzo mam co lowic. Wszystko wiaze sie z bardzo dalekimi wyjazdami a w tym przypadku wiadomo jak te sprawy wygladaja...Mam iles tysiecy przynet, natomiast najwyzej z 50 takich, ktorych uzywam z powodzeniem...To samo wiaze sie z posiadaniem kilku silnikow, kilkudziesieciu wedek i kolowrotkow...... Wyobraznia? Taak! To jest towar pozadany. Gumo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 norbertkrakow Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Jakiej łodzi bez certyfikatu? Bo chyba nie piszesz o moim Hornie? bo jeżeli tak to jest chamstwo i pomówienie...Horn posiada certyfikat NIEMIECKIEJ międzynarodowej firmy Germanischer Lloyd ponieważ Norwedzy mają uczulenie na wszystko co nasze i mają większe zaufanie do GL-a. Nie wiem skąd to się bierze ale tak jest.Horn posiada bardzo wysoką kategorię pływalności C ( jednostki zaprojektowane do rejsów po wodach przybrzeżnych, dużych zatokach, zalewach, jeziorach i rzekach, w warunkach wiatru o sile do 6°B włącznie i przy fali o wysokości znaczącej do 2 m włącznie)I wybaczcie Panowie, ale na głupie zaczepki po prostu nie chcę odpowiadać.Hehhh pytanie ile dajesz mat i rowingów…. Więc odpowiedziałem, tyle ile przewiduje norma i według zaakceptowanego przez inspektora GL planu laminowania… Człowiek, co do mnie zadał to pytanie( nie wiedząc, że stosuję jeszcze takninę 4 kierunkową) przedstawiający się jako specjalista powinien wiedzieć jaka jest wymagana ( uwaga!) masa zbrojenia na metrze kwadratowym ( a nie ilość mat/rowingu jak to zapytał - są o różnym zagęszczeniu dlatego ilość ma drugorzędne znaczenie) do jednostek tego typu wielkości według normy.Więc proszę wstawić ten certyfikat i podać nazwę firmy.I nie pisać jak prostak ja nie atakuję ja zwracam się z prośbą.Urodziłem się w Augustowie i nie pojmuję, że mieszkają tam tak uszczypliwi ludzie i przemądrzali !!!!!!!!!!!!!!!!!Grzeczni ludzie odpowiadają na pytanie.Dziękuję. Edytowane 13 Grudnia 2013 przez Albatros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi81 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 str 4 - czytaj ze zrozumieniem, albo lepiej idz chwal wigry do innego watku{może przebarwienia znikną} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Panowie. Wspominalem o waskiej linii (dotyczacej wszystkich "stron") wokol ktorej oscyluja takie watki jak niniejszy? Czyzby ona zaczela sie sklaniac w strone grani..? Gumo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Horn Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Panowie. Wspominalem o waskiej linii (dotyczacej wszystkich "stron") wokol ktorej oscyluja takie watki jak niniejszy? Czyzby ona zaczela sie sklaniac w strone grani..? Gumo Masz rację.Temat na chwilę obecną wyczerpałem. W związku z tym poproszę o zamknięcie jego aby jednak uniknąć niepotrzebnego spamu "zaczepiaczy" ( mowa o post 128)Jak pokaże się jakaś ciekawa nowość z mojej strony to z całą pewnością pochwalę się.Pozdrawiam - Jacek Edytowane 13 Grudnia 2013 przez Horn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość Horn
Witam, poniżej zamieszczam link dla ciekawskich
składający się z kilku filmików. Za jakość przeprasam

http://www.youtube.com/watch?v=8v-8uc5GB2s&feature=youtu.be
Edytowane przez HornOdnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
10
8
7
6
Popularne dni
3 Lis
19
11 Gru
17
12 Gru
14
13 Gru
11
Top użytkownicy dla tego pytania
kotwitz 10 odpowiedzi
kapi81 8 odpowiedzi
nrt80 7 odpowiedzi
Gumofilc 6 odpowiedzi
Popularne dni
3 Lis 2013
19 odpowiedzi
11 Gru 2013
17 odpowiedzi
12 Gru 2013
14 odpowiedzi
13 Gru 2013
11 odpowiedzi
Popularne posty
patu
Horn, zapodaj filmik gdzie na łodzi 440cm i silniku 20KM ( 2T,4T?) w dwie osoby płyniesz 43km/h. Dzięki.
Gość Horn
Rozumiem, że bardzo Tobie się nudzi i szukasz sensacji przed komputerem. Czy teraz ulżyło Tobie w d....? Czy może masz właściwe ego i jesteś w stanie przeprosić za napaści w moim kierunku?
Gumofilc
Zawsze sobie mozna ta rurke pierdyknac w wyplatance i z rezonansem... Gumo
130 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi