rózgaś Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Siema, Ja używam tylko Rapala pro wear titanium xl. Kupowałem przez Mefisto fishing. Zdarłem już jedne, teraz docieram drugie. Od jesieni do wiosny nie ruszam się bez nich. Warunek. zakładam rano zdejmuję wieczorem. Wtedy trzymają ciepło i nie czuć ich w ogóle na rękach. Wszelkie rzepy to lipa bo się zyłka, szczególnie cienka Np. na lodzie przyczepia. Sezon lodowy dają radę. Nawet przy łowieniu na bałałajkę, gdzie większość łowi bez rękawic. Nój nr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEEMAS7 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Używam dokładnie te: Może nie jest to jakiś szczyt mody wędkarskiej, jednak swoją rolę spełniają bardzo dobrze.Mam gdzieś takie tylko zielone z tego co pamiętam strasznie uciskają szwy w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Ja posiadam czarno-szare. Lki są idealnie dopasowane do mojej dłoni (neopren najlepiej się sprawuje jak idealnie przylega ) i żadnego uciskania/ocierania nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEEMAS7 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Może czarne są inaczej szyte? Zielonych nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Wolałbym gdzieś w Polsce bo tutaj z przesyłką to drogo wyjdzie... Pojawiły się w CWM, nabyłem za jakieś 80PLN, nawet fajne, martwi mnie ten skaj po wewnętrznej stronie, ale lepszy jest chwyt, mogli też dać na tych 2 zakrytych palcach jakaś gumę antypoślizgową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Osobiście używam z dragona , są z cienkiego neoprenu przez co wygodniej trzyma się kij w ręku . http://allegro.pl/dragon-rekawice-neopremowe-re-01-006-i3658768378.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Te dragoniki to się bardziej nadają na wiosnę niż na zimę. Jak pizga i wieje to na nic się nie zdadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Rapala Titanium ProWear. Drogie, ale wg mnie świetne rękawiczki. Dość cienkie, ale dzięki temu nie tracimy czucia podczas łowienia. PozdrówkaKamilJak wrażenia z użytkowania i dobrania rozmiaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Są naprawdę super. Co prawda nie łowię w nich bardzo często. Jak nie muszę, to ich nie zakładam. Jednak jeśli zapowiada się bardzo zimno, wiatr, łowienie multikiem(moczenie rąk), to muszą być w ekwipunku. Nieco puszcza mi nitka na szwie jednego z palców- muszę zeszyć. A tak, ciasno i mocno przylegają, ale nie powodują odcięcia krwi, więc ręka nie marznie- wręcz przeciwnie. Według mnie bardzo udany produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ok kupię sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jak okaże się lipa, najwyżej mi nawrzucasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagberek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 gdzie możnate rapale kupić w polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 https://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/rekawice-amara-l-a55-p1103-k13069.htmlModel Titanium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagberek Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Dzięki Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 20 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 Używał ktoś te rękawiczki z Dragona? https://www.fishing-mart.com.pl/pl2/dragon-rekawice-polarowo-neoprenowe-re-05/s/21345Chciałem kupić Rapalę Titanium, ale widzę, że coś niedostępne w sklepach. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi