Gość Erin Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 No i co , ryj sie zagoi , gnaty zrosną Oczy wydłubać i po kłusolu Dzisiaj przeczytałem w lokalnej gazecie , że ciapate będą po tradycyjnemu prochy swoich zmarłych sypać do rzeki przepływajacej przez miasto ( nawet specjalny pomost mają ) Może litwini i nasze chłopy odpuszczą sobie wyżeranie ryb z rzeki Tylko ciekawe jak na to zareagują moje żyłki i plećki , bo ciapaki to hot & spicy lubia żreć http://www.leicestermercury.co.uk/River-Soar-site-Leicester-s-Nation-Space-Centre/story-20520785-detail/story.htmlJednym słowem będziesz łowił na cmentarzu ! Martwa woda Panie ! Martwa woda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub jerkbait Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Bo to Polska,nie elegancja Francja.....było jest i będzie do dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 U mnie tez była taka glosna sprawa na zaporowce Klimkowka złapano "elektryka"jak lowil sandacze na tarlisku wiem ze Z.w W N,S.sadzil się z panem ale nie wiem jak to się skonczylo pewnie niska szkodliwość i po sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 To nie jest prawomocny wyrok. Sprawa była w tzw trybie nakazowym sądu i wyrok został zaskarżony. Teraz odbędzie się normalna sprawa ze świadkami, oskarżycielami posiłkowymi, biegłymi itd. Choć czy to wpłynie na nastawienie sądu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) Jeszcze jedna ciekawostka w waszej sprawie "elektrykow"jednym z przylapanych jest dystrybutor elektrycznej wedki na pl.........nazywa się to ekologiczna wedka..............ha ha Dzisiaj sprawdziłem jest wyrok w sprawie "elektrykow"z Klimkowki dostali po 1700zl i przepadek 13 ryb oraz narzedzi ............zrodlo STRONA z.o.w Nowyn Saczu z dopiskiem ku przestrodze........ha ha dobre Edytowane 8 Lutego 2014 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi