chub norris Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) (...)Chciałbym się tu dowiedzieć jak skomplementować sprzęt castingowy (...)Przyjęło się mówić "zaje....", ale z racji młodego wieku powinieneś poprzestać na "fajowy", "genialny", ewentualnie "gites". Edytowane 3 Października 2013 przez chub norris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Batsona z serii IP84x (z RX7) w tych pieniądzach kupisz. Przyjemne castingowe blanki o głębszym ugięciu.Chyba, że wolisz trochę szybsze to może coś z nowej serii REVELATION ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Jeśli byłbyś w stanie dorzucić do blanku 130zł to za.. fajny pod casta jest Phenix M1 MXS72L. Łowię takim okonie na gumy 5-15g+3-4" obrotówki 2-4 ,wobki i lekkie wahadła.Świetny także pod sandacza i szczupaka na lekko .Poradzi sobie z naprawdę dużą rybą a okonki 40+ to jego żywioł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Przyjęło się mówić "zaje....", ale z racji młodego wieku powinieneś poprzestać na "fajowy", "genialny", ewentualnie "gites".O nie,nie."Gites","Git" nie wolno mówić każdemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) Wczoraj rozmawiałem z Pawłem Friko, który odnalazł swojego okoniowego Graala mało tego, przetestował go na pasiakach okrutnie SP703-S 7' 2 4-10lb. "S" Glass Trout 5 .64 $56.00 Edytowane 3 Października 2013 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Gdzie mozna kupić ten blank w Polsce w takiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon.Z.WS Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) Blank: CS721-MHXMateriał: Gr. 47mlnIlość składów: 1Długość: 183cmcw: 1,7-9glinka: 6-10 lbAkcja: FastMoc: LightCena 210zł Chodzi mi o blank za 210zł Do połowu z łodzi na gumy (Soft4Play 8cm, 9,5cm) woblery, obrotówki, wahadłówki, cykady Okonie jakie zamierzam łowić to oczywiście te największe Z góry dziękuje Edytowane 3 Października 2013 przez Szymon.Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Kto ci będzie kręcił wędkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon.Z.WS Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Sam będę sobie kręcił Może to dla Ciebie głupio brzmi ale chcę spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Czemu głupio.... bd pomysł... stąd dowiesz się wszystkiego i wielu ci pomoże... pomysl na początek może o batsonie z e-glassu tanie jak barszcz a ciekawe bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 przyjedz na glowatke. Zaproś Friko do stolu. POoooooolej mu kilka glebszych a kupisz moze nawet taniej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Ten blank przy softplay 9,5 cm - raczej może mieć kłopoty, a zaraz potem Ty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Myślisz ze dało by się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 nie spróbujesz to się nie przekonasz... latwo nie będzie bo Friko broni się, że niby z rodzina przyjeżdza - ale zostawia furtkę, że wieczorem zejdzie pogadać itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 haha no ja tak po cichu mam nadzieję że uda mi się przyjechać na jeden dzień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Tomasz raczej na jedeń dzień to nie próbuj chłopaki załatwią Ciebie raz dwa a jak po pjanemu wracać do domu A bez tego się raczej nie obędzie tz bez męskich rozmów przy dobrych trunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 hehe nie chcę się chwalić ale ciężko mnie "załatwić" haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 A tammmmmm gadasz na to nie ma mocnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Szczególnie jak przyjadą koledzy z węgier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Kurde Wy mi mówicie o takich cenach, a ja u Zbyszka Kawalca za ostatnią sztukę zapłaciłem niedawno 300 zł, niedawno gdzieś mi się przewinął za 360zł, bo mój brat chciał też go kupić . Co do blanku to kupiłem go głównie na okonia i możliwe że czasem na pstrąga, choć tego drugiego jeszcze nigdy nie łowiłem. Nie ukrywam, że była to dla mnie ciężka decyzja dać tyle za szklaka, ale podobno warto. Póki co jestem po spacingu i dzisiaj sklepałem ledwie dwie omotki, więc przy moim "ogromie" wolnego czasu skończę go za jakieś dwa tygodnie, po tym powiem jak się macha i czy faktycznie było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 http://sklep.wedki.pl/144-blank-seeker-sp-703-s-.html 274pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 można też tu:http://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Blanki-SEEKER-S-Glass-Trout-Spinning/499 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 eh na zimę będzie jakieś zajęcie trzeba będzie kilka patyków ukręcić na 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Tylko że te Sekery to obecna produkcja Jak by dostać stare 703 to by było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 słuszna uwaga ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi