Skocz do zawartości

Blank na okonia

tornado

Rekomendowane odpowiedzi

(...)Chciałbym się tu dowiedzieć jak skomplementować sprzęt castingowy (...)

Przyjęło się mówić "zaje....", ale z racji młodego wieku powinieneś poprzestać na "fajowy", "genialny", ewentualnie "gites".

Edytowane przez chub norris

Jeśli byłbyś w stanie dorzucić do blanku 130zł to za.. fajny pod casta jest Phenix M1  MXS72L. Łowię takim okonie na gumy 5-15g+3-4" obrotówki 2-4 ,wobki i lekkie wahadła.Świetny także pod sandacza i szczupaka na lekko .Poradzi sobie z naprawdę dużą rybą a okonki 40+ to jego żywioł.

Blank: CS721-MHX

Materiał: Gr. 47mln

Ilość składów: 1

Długość: 183cm

cw: 1,7-9g

linka: 6-10 lb

Akcja: Fast

Moc: Light

Cena 210zł

Chodzi mi o blank za 210zł :) Do połowu z łodzi na gumy (Soft4Play 8cm, 9,5cm) woblery, obrotówki, wahadłówki, cykady 

Okonie jakie zamierzam łowić to oczywiście te największe :P :)

Z góry dziękuje :)

Edytowane przez Szymon.Z

Kurde Wy mi mówicie o takich cenach, a ja u Zbyszka Kawalca za ostatnią sztukę zapłaciłem niedawno 300 zł, niedawno gdzieś mi się przewinął za 360zł, bo mój brat chciał też go kupić . Co do blanku to kupiłem go głównie na okonia i możliwe że czasem na pstrąga, choć tego drugiego jeszcze nigdy nie łowiłem. Nie ukrywam, że była to dla mnie ciężka decyzja dać tyle za szklaka, ale podobno warto. Póki co jestem po spacingu i dzisiaj sklepałem ledwie dwie omotki, więc przy moim "ogromie" wolnego czasu skończę go za jakieś dwa tygodnie, po tym powiem jak się macha i czy faktycznie było warto.