zetika16 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 No to odliaczaj niekonwencjonalne... Dzisiaj pierwszy dzień bez nowej okoniowki..... itd itd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Tomasz, wrzuc fotki tego ugiecia, ktore zrobiles. z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 mam chyba gdzieś filmik to jak wrzuce na YT to podlinkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=4d1bpJJil0Q&feature=youtu.be jakośc kiepska sorry Edytowane 31 Października 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4d1bpJJil0Q&feature=youtu.be jakośc kiepska sorryUgięcie też takie średnie. Szczyt właściwie nie pracuje. Nie lubię tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 szczyt pracuję pod małym obciążeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ugięcie też takie średnie. Szczyt właściwie nie pracuje. Nie lubię tak Ja też nie. Jakieś 20cm blanku w części szczytowej właściwie nie uczestniczy w amortyzacji, tak jak by nie istniało. Może to kwestia zbrojenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 edyta: teraz widzialem zylke ... i mnie tez sie nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Gdyby to było z 2,7m to jako tako, ale taki krótki z takim szczytem... wiem, że nigdy go nie kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Jak będę miał 2 osobę pod ręką zrobię lepsze fotki/film do oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Jak będę miał 2 osobę pod ręką zrobię lepsze fotki/film do ocenyLepiej mi było trzymać buzię na kłódkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Samemu ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Jakoś kwasowato wygląda ta praca na tym filmiku a i fota też jak koński ogon ale kija nie miałem więc-pewnie kto co lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Może i szczytówka nie uczestniczy bezpośrednio w w amortyzacji...ale ogólne ugięcie strasznie męczy rybę....Zresztą jakby w takiej witce miał jeszcze szczyt amortyzować, to chyba tylko ukleje , bo poważna ryba to poważne ugięcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 No właśnie warto zwrócić uwagę na moc wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Tomek kto zbroil ten kijek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Coś mi tam w głowie dzwoniło, że takie ugięcie już gdzieś widziałem. I przypomniałem sobie, identycznie giął się w części szczytowej mój stary Shakespeare Ugly Stik Custom Graphite. Mimo tego, że był świetnym kijem, idealnym do moich zastosowań, właśnie przez to ugięcie się z nim rozstałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 A po mojemu,ten kijek ma za mało przelotek i dla tego tak wyszło ugięcie na filmiku.Na zdjęciu to doskonale widać. kąty między przelotkami w/g mnie za duże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Kijek zbrojny przez kolegę ark70 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 I tam też w wątku są zdjęcia ugiecie lepiej wykonane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Kąty nie do holu, prawie jak do powielenia największej wpadki usańskiej firmy w polskim rodbuildingu czyli sławnego SP754S. Muchówka, dowinieta poniżej szczytu. Takie miałem wrażenia z któregoś z uzbrojonych blanków,i cały czas trzymając kolejne delikatne kijki z tej serii to wrażenie wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Jaśniej kolego bo nie ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Kąty jakie pokazałeś na focie są już dosyć ryzykowne, blank ma prawo se d...ąć. A reszta, moje wrażenie jest takie że są to blanki muchowe klasy około 4 dowinięte nieco matą w dolniku (zmiana wykroju prepregu zapewne) aby użyskać pracę zbliżoną do blanku spiningowego. Tylko czy ja się na tym znam? Polskie szkolnictwo nie ma takiego kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Wojtek ,dokładnie są to blanki z powodzeniem stosowane w muchówkach.Kąty wskazują ,że potrzebne jest podparcie dodatkową przelotką,ale to kijek zbrojony przez Artura ponad dwa late temu.Od tamtej pory przybyło sporo nowych i edukujących doświadczeń Byłem świadkiem wielu holi nie tylko wyrośniętych garbusów ,autorstwa tej wędki.Dawał radę bezkompromisowo,aż otwierałem japę,bym nie widział to bym nie uwierzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Dienek, jeśli Cię interesują inne ugięcia to http://www.youtube.com/watch?v=n_IpjAHemQ8 To będzie pewnie avid albo Elitka 8 lb? Nie znam autora filmu, znalazłem na YT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi