krokkop Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Witam natknalem sie na ciekawy filmik , pozdrawiam i zycze podobnych sztuk na kiju . Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 było już kiedyś ale fajnie znowu to widzieć czy sa na sali gołębiarze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter4127 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) Nie no widziałem kiedyś na własne oczy szczupaka łapiącego kaczkę podczas startu, gdy była już minimalnie nad wodą, ale widok sumów wyjadających ptaki z brzegu to przebija. Edytowane 3 Października 2013 przez dexter4127 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 ...widok sumów wyjadających ptaki z brzegu to przebija. Strach się położyć do opalania zbyt blisko wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 zawsze teściową można ułożyć najbliżej wody 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 W sumie racja, już od dawna wiadomo, że sum zeżre byle co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Dawno temu byłem świadkiem zaatakowania i zjedzenia przez suma mewy na Sole. Widok niesamowity, zwłaszcza mojej rozdziabionej gęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Kilka lat temu na Wiśle nie był to jakiś szokujący widok, co jakiś czas widywało się znikające kaczki, głównie młode, płynące za mamą. Ubolewam nad faktem, że nasze wąsacze nie chcą jakoś zagustować w kormoranim mięsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Dawno temu byłem świadkiem zaatakowania i zjedzenia przez suma mewy na Sole. Widok niesamowity, zwłaszcza mojej rozdziabionej gęby Na którym odcinku Soły to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Ok. 500m przed ujściem do Wisły, troszke poniżej stopnia wodnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Szkoda ze nie poluja na kormorany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Już zamówiłem u Miernika 2 imitacje gołębi pocztowych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Najpierw Czapla, teraz Gołąb, co jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Świetne.Ja byłem wielokrotnie świadkiem jak okonki zaganiały narybek,na plaży na płyciznę,tak że rybki prawie wychodziły na brzeg.Do tego przylatywały czatujące na sosnach wrony i wydziobywały co okonkom uciekło spod paszczy. natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 byłem świadkiem na Wiśle w nocy jak sum gonił po drugiej stronie przy plaży i w pewnym momencie stado ptaków się zerwało , prawdopodobnie zaatakował ale nie wiem co to były za ptaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Kilka lat temu widziałem na własne oczy jak wielki sum gonił po płyciźnie kłusola. Fakt że kłusol postawnym człowiekiem nie był, ale mimo wszystko zdarzenie nietypowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Terytorializm, większy ścierwojad znosi mniejszego, wygrał ten, któremu kibicuję. Padły prawa fizyki? Poszedł filcok po wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 A jak mi dziadek opowiadał, że dawniej jak sumy wychodziły na żer na Wiśle to przynętę trzeba było za drzewem zakładać to myślałem że żartuje.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi