@slider@ Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Filmy przedstawiają produkcje woblerów rapali.Są dość ciekawe tylko troszkę za krótkie http://www.youtube.com/watch?v=rZXIXUhx2Z8http://www.youtube.com/watch?v=eB_e6d9ZaRwhttp://www.youtube.com/watch?v=L_InoVhadxchttp://www.youtube.com/watch?v=rplm3KX3Q84 PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 nooo oni to maja maszynki.. niezła sprawa ciekawe czy pracownicy mają jakieś upust albo czy coś zawijają dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Mieć taki sprzęcik w domu do robienia wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 ale rachunek za prąd to byś taki zapłacił że ciekawski listonosz mógł by osłupieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Mieć taki sprzęcik w domu do robienia wobków No to jest już nas dwóch Hmmm rachunki za prąd zwróciło by sie PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 fajnie!rachunki mozna 100000$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Hmmm rachunki za prąd zwróciło by sie PozdrawiamSlider eee... ja to myślałem o wykorzystaniu do produkcji ,,własno-kieszeniowej a ty taki chciwy na zarobek <_< Zatrudnisz mnie jak coś? bym mógł testować woblery czy dobrze pływają... i tak 1 do paczuszki 1 do kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Firma Rapala produkcji we Francjii tak??jezeli tak wiec pojechac tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 W Francji to meppsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Super linki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Niezle zmechanizowana ta produkcja a na pudełku maszyna przyklepuje Hand madenieładnie nieładnie !!!swoja droga te woblery wyprodukowane w irlandii wedlug mnie sa o wiele gorszej jakosci (szczególnie powłoka lakiernicza), kilka magnumów mi nawet pękło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar117 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 masowka RAPALE nie sa wate tych pieniedzy nasi ziomale robia lepsze iwoblery po prostu cacka wystarczy wejsc na ALLegro ale ogolnie sprzet niezly przydal by sie hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Tak one są : hand checked a nie made Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Ladna produkcja taki sprzet na chacie miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No, naprawdę ciekawe Slider jest Nas trzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryczy Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 a istnieja jakeis tokarki lub cos w tym stylu małe do kupienia zeby otworzyć swoja produkcje Tokarko kopiarka ??mozecie podać link np. z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Slider jest Nas trzech Dopisuję się jako czwarty zboczeniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 a istnieja jakeis tokarki lub cos w tym stylu małe do kupienia zeby otworzyć swoja produkcje Tokarko kopiarka ??mozecie podać link np. z allegro rączki bozia dała ?? google zna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryczy Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 a istnieja jakeis tokarki lub cos w tym stylu małe do kupienia zeby otworzyć swoja produkcje Tokarko kopiarka ??mozecie podać link np. z allegro rączki bozia dała ?? google zna ? Raczki mam spawne ale chodzi mi o to ze chciałbym zrobic jakis swoj model i go puzniej skopjowac na kilka sztuk ;d To jak ktos cos mi poradzi z tokarkami tylko nie pisac mi tu ze takie cos kosztuje kilkadziesiat ysiecy az tak drogiego sprzetu nie potrzebuje he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Raczki mam sprawne ale chodzi mi o to ze chciałbym zrobic jakis swoj model i go puzniej skopjowac na kilka sztuk ;d To jak ktos cos mi poradzi z tokarkami tylko nie pisac mi tu ze takie cos kosztuje kilkadziesiat tysiecy az tak drogiego sprzetu nie potrzebuje he błagam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Raczki mam sprawne ale chodzi mi o to ze chciałbym zrobic jakis swoj model i go puzniej skopjowac na kilka sztuk ;d To jak ktos cos mi poradzi z tokarkami tylko nie pisac mi tu ze takie cos kosztuje kilkadziesiat tysiecy az tak drogiego sprzetu nie potrzebuje he błagam... Błagasz o choćby jeden przecinek??? Lepszy, czy gorszy lakier - nigdy nie byłem wielkim fanem tej marki, choć mają i niezastąpione modele. A dla tokarkowych zboczeńców mam propozycję. Szczyt lurebuildingu: zbudujcie sobie taką maszynę sami. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryczy Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 O co błagasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi