Skocz do zawartości

Produkcja Woblerow Rapala

@slider@

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm rachunki za prąd :unsure: zwróciło by sie :D

Pozdrawiam

Slider

eee... ja to myślałem o wykorzystaniu do produkcji ,,własno-kieszeniowej a ty taki chciwy na zarobek <_<

Zatrudnisz mnie jak coś? :mellow: bym mógł testować woblery czy dobrze pływają... :mellow: i tak 1 do paczuszki 1 do kieszeni B)

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...

a istnieja jakeis tokarki lub cos w tym stylu małe do kupienia zeby otworzyć swoja produkcje :mellow:

Tokarko kopiarka ??

mozecie podać link np. z allegro :mellow:

rączki bozia dała ?? google zna ?

Raczki mam spawne ale chodzi mi o to ze chciałbym zrobic jakis swoj model i go puzniej skopjowac na kilka sztuk ;d

To jak ktos cos mi poradzi z tokarkami tylko nie pisac mi tu ze takie cos kosztuje kilkadziesiat ysiecy ;) az tak drogiego sprzetu nie potrzebuje he

Raczki mam sprawne ale chodzi mi o to ze chciałbym zrobic jakis swoj model i go puzniej skopjowac na kilka sztuk ;d

To jak ktos cos mi poradzi z tokarkami tylko nie pisac mi tu ze takie cos kosztuje kilkadziesiat tysiecy ;) az tak drogiego sprzetu nie potrzebuje he

błagam...

Raczki mam sprawne ale chodzi mi o to ze chciałbym zrobic jakis swoj model i go puzniej skopjowac na kilka sztuk ;d

To jak ktos cos mi poradzi z tokarkami tylko nie pisac mi tu ze takie cos kosztuje kilkadziesiat tysiecy ;) az tak drogiego sprzetu nie potrzebuje he

błagam...

Błagasz o choćby jeden przecinek??? :lol:

Lepszy, czy gorszy lakier - nigdy nie byłem wielkim fanem tej marki, choć mają i niezastąpione modele. B)

A dla tokarkowych zboczeńców mam propozycję. Szczyt lurebuildingu: zbudujcie sobie taką maszynę sami. :mellow:

Pozdrawiam

Grzesiek

• 2 tygodnie później...