Skocz do zawartości
  • 0

II WARSZTATY SALMO

Efex

Pytanie

Witam serdecznie,

Mam przyjemność poinformować, że w dniach 20-22.01.2006 odbędą się II Warsztaty Salmo. Tym razem skupimy się na trociach i łososiach. Zbiórka odbędzie się w miejscowości Ząbrowo nad rzeką Parsętą. Udział w imprezie zapowiedziało kilku znanych, doświadczonych łowców troci i nie tylko. Poza tym mamy nadzieję gościć dziennikarzy poczytnych magazynów wędkarskich.

W programie oczywiście łowienie ryb (jeśli będą się chciały brać B) ), debata na temat nowych przynęt, wymiana doświadczeń, wspólne pieczenie prosiaka i generalnie fajna atmosfera. Zakwaterowanie uczestników we własnym zakresie.

Chętnych do wzięcia udziału w imprezie proszę o bezpośredni kontakt ze mną.

Pozdrawiam serdecznie,

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam,

Dziękuję za umieszczenie na forum tej dobrej informacji, bardzo się cieszę z tego powodu.

Od siebie dodam, że również zachęcam wszystkich bywalców forum do uczestnictwa w tej imprezie.

Osobiście spróbuję dotrzeć.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Robercie,

Jestem pewiem, że wieczorami będziemy razem, tylko będziemy spali oddzielnie.. Chętnych proszę o przesyłanie danych (imię i nazwisko) na adres ewaryst@salmo.com.pl - będziemy chcieli przygotwać jakieś niespodzianki dla uczestników.

Pozdrawiam,

• 0

@Efex,

dzięki za zaproszenie. :D

@All Warszawiacy,

chciałbym ogłosić, że z miłą chęcią zabiorę zainteresowanych ze stolicy na II Warsztaty Salmo.

Mam aż 5 wolnych miejsc w dużym samochodzie. Wszyscy zmieszczą się ze swoimi bagażami i z wędkami. Jeżeli znajdą się chętni to pojedzie aż 7 osób, czyli całkiem sympatyczna załoga. Koszty przejazdu rozdzielimy na wszystkich chętnych więc będą stosunkowo niskie.

Zachęcam! :D

• 0

Witam,

Oto kilka szczegółów dotyczących warsztatów.

Zmieniamy miejsce zakwaterowania oraz spotkania. Ekipa Salmo będzie rezydować w Kołobrzegu na ulicy Spokojnej nr. 9 w motelu o wdzięcznej nazwie „Santa Maria”.

Tam też odbędzie się nieoficjalne spotkanie w piątek wieczór (na dole jest miła restauracja i bar).

W sobotę 21.01.2006 wieczorem o godzinie 18 odbędzie się oficjalne spotkanie wszystkich uczestników Warsztatów oraz rozmowy przy kolacji – dania ciepłe i zimne przekąski. Koszt kolacji wynosi 30 zł.

Podczas kolacji wszyscy uczestnicy otrzymają upominki-niespodzianki, będzie tez możliwość zakupu woblerów.

Wszystkich chętnych proszę o wpłacanie rzeczonej kwoty na moje konto do 13 stycznia – ostateczny termin rezerwacji miejsc w restauracji. Przy wpłacie proszę o podanie imion i nazwisk osób których dotyczy wpłata.

Oto numer konta:

Ewaryst Sielecki

Ul. Bajana 7a/3 Gdańsk

Konto Inteligo: 50102055581111113640200874

UWAGA: Liczba miejsc jest ograniczona więc proszę o dokonanie wpłat w terminie.

Właścicielka pensjonatu zaoferowała pomoc w znalezieniu noclegu w pensjonatach oddalonych o 100 metrów od Santa Marii. Zainteresowanych proszę o kontakt ze mną.

Piszcie jeśli macie jakieś pytania.

Pozdrawiam serdecznie,

• 0

Witam, witam !!!

Wraca syn marnotrawny na łono Embarassed

Cieszę się że z wieloma z Was, starymi znajomymi przyjdzie mi się znowu zobaczyć , uścisnąć dłoń, pogaworzyć, stuknąć się...

poznać nowych kolegów, zebrać trochę doświadczeń.

Na 99,9% jestem.

Pozdrówka

Sworek