Skocz do zawartości
  • 0

II WARSZTATY SALMO

Efex

Pytanie

Witam serdecznie,

Mam przyjemność poinformować, że w dniach 20-22.01.2006 odbędą się II Warsztaty Salmo. Tym razem skupimy się na trociach i łososiach. Zbiórka odbędzie się w miejscowości Ząbrowo nad rzeką Parsętą. Udział w imprezie zapowiedziało kilku znanych, doświadczonych łowców troci i nie tylko. Poza tym mamy nadzieję gościć dziennikarzy poczytnych magazynów wędkarskich.

W programie oczywiście łowienie ryb (jeśli będą się chciały brać B) ), debata na temat nowych przynęt, wymiana doświadczeń, wspólne pieczenie prosiaka i generalnie fajna atmosfera. Zakwaterowanie uczestników we własnym zakresie.

Chętnych do wzięcia udziału w imprezie proszę o bezpośredni kontakt ze mną.

Pozdrawiam serdecznie,

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

serwowanie takiej decyzji w chwili gdy niemal wszyscy sa juz gotowi w blokach, gdy maja podpisane wnioski urlopowe, wykupione pozwolenia - niektorzy specjalnie na te okazje - przygotowany sprzet oraz PRZEPUSTKE OD RODZINY jest troche..... co tu dużo mówić. Ja mam ciągle nadzieje, że to nie pogoda, ale jesli nie pogoda to co mogło spowodować taką decyzje??????? Przecież nikt nie mówił,że to bedzie bieganie po rzeczne za sieprionymi srebrniaczkami ;)

• 0

Mifku, nie żebym brał na siebie ciężar odpowiadania w imieniu Salmo ale proszę o wyrozumiałość i spokój. Poczekajmy na informację. Wszystko mogło się zdarzyć. Nie podejmujmy oceny - wiadomo o to najłatwiej. No i rozumiem Twoje rozczarowanie.

Pozdrawiam

Remek

• 0

@All,

przed chwilą rozmawiałem z Efexem.

Warsztaty zostały odwołane ze względu na pogodę.

Według oficjalnych i w 100% sprawdzonych źródeł rzeka powoli zamarza, są bardzo duże nawisy lodowe i zaczyna płynąć śryz.

W źródła można wierzyć ponieważ informacje pochodzą od Prezesa klubu Salmo-Kołobrzeg, kilku miejscowych wędkarzy oraz od właścicielki pensjonatu, w którym mieliśmy się zatrzymać.

Według mojego rozeznania pogodowego od dziejszej nocy w Kołobrzegu ma być około -12 stopni. W piątek w dzień około -12 -15 stopni. Sobota -15, niedziela jeszcze zimniej.

Źródło tutaj:

http://meteo.icm.edu.pl/

Wpłacone pieniądze na spotkanie integracyjne będą zwrócone przez Efexa.

Efex odezwie się za parę godzin i napisze oficjalne informacje.

@Friko,

niestety nici z naszej wyprawy... :(

• 0

@All,

przed chwila rozmawiałem jeszcze z Dyrektorem ZO PZW w Koszalinie i on także potwierdza, że nie ma po co przyjeżdżać nad Parsętę.

Na Parsęcie już płynie kra, są strasznie zamarźnięte brzegi, są nawisy i z godziny na godzinę jest coraz gorzej!

• 0

Witam,

Przepraszam, że odzywam się tak późno, ale z powodów osobistych nie miałem ostatnio dostępu do sieci.

Z przykrością potwierdzam to co napisał Rognis. Mieliśmy nadzieję do końca, że pogoda będzie nam sprzyjać, ale prawda jest brutalna.

Kolejny termin warsztatów ustalamy na 17-19 luty. Mamy nadzieję, że pogoda nie pokrzyżuje nam znów planów. Wcześniejsze terminy nie wchodzą w grę z powodu wyjazdów służbowych.

Osoby, które wpłaciły pieniądze proszę o kontakt. Są 3 możliwości:

-zwrot przelewem

-zwrot gotówką podczas targów w Warszawie 3-5 luty

-przetrzymanie funduszy do kolejnych warsztatów

Pozdrawiam serdecznie i przepraszam za zamieszanie,

• 0

...a tych, co mają już urlopy, pozwolenie od żon (mężów?) i przyszykowany sprzęt zapraszam po prostu jutro na rybki :D Nad Regą będzie i tak cieplutko i wesolutko. A gdyby jakieś 2 osoby nie miały gdzie nocować w okolicach Międzyzdroje - Świnoujście, zapraszam do siebie. gg 1236196