Skocz do zawartości
  • 0

II WARSZTATY SALMO

Efex

Pytanie

Witam serdecznie,

Mam przyjemność poinformować, że w dniach 20-22.01.2006 odbędą się II Warsztaty Salmo. Tym razem skupimy się na trociach i łososiach. Zbiórka odbędzie się w miejscowości Ząbrowo nad rzeką Parsętą. Udział w imprezie zapowiedziało kilku znanych, doświadczonych łowców troci i nie tylko. Poza tym mamy nadzieję gościć dziennikarzy poczytnych magazynów wędkarskich.

W programie oczywiście łowienie ryb (jeśli będą się chciały brać B) ), debata na temat nowych przynęt, wymiana doświadczeń, wspólne pieczenie prosiaka i generalnie fajna atmosfera. Zakwaterowanie uczestników we własnym zakresie.

Chętnych do wzięcia udziału w imprezie proszę o bezpośredni kontakt ze mną.

Pozdrawiam serdecznie,

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam,

Najnowsze wieści z Parsęty są więcej niż optymistyczne. Niska woda, dobre brania nic tylko chwytać za wędkę i nad rzekę!

Chwyciłem więc za telefon aby potwierdzić nocleg w Santa Marii i spotkał mnie zimny prysznic.. W NASTĘPNY WEEKEND W MOTELU ODBYWA SIĘ WESELE!! :wacko: :angry: Embarassed

Termin był podobno zarezerwowany od kilku miesięcy... W chiwli obecnej uruchomiłem nasze kontakty w Kołobrzegu w celu organizacji nowego miejsca noclegu i wieczornych debat :unsure:

Nikt nie mówił, że będzie łatwo.

Termin 24-26.02 pozostaje więc jak na razie bez zmian. O wszelkich zwrotach akcji będę Was informował na bieżąco.

Pozdrawiam serdecznie,

• 0

@efex

Po prostu jak mi przeszła przed oczami wizja kolejnego przełożenia terminu to mi aż ciarki po plecach przeszly - tym razem jestem zwarty i gotowy. i ponownie dali mi urlop.

Mawiają, że do trzech razy sztuka. Ciekawe czy trzeci raz też dostanę :mellow:

Choć mam nadzieję, że nie będe musiał :mellow: - no chyba, że na III warsztaty <_<

• 0

Panowie - przełożenie imprezy nie wchodzi w rachubę z prostego powodu - w późniejszym terminie nie będziemy mieli czasu na Warsztaty.

Tak więc - albo teraz albo nigdy.

Mówiąc szczerze nie wierzę, aby Santa Maria była jedynym lokalem w Kołobrzegu i okolicy, który mógłby nas gościć. Dziś będę miał świeże wieści i nie omieszkam Was poinformować.

Pozdrawiam,

• 0

Efex nie wiem czy wiesz, ale w tym tygodniu (wiadomosc z ostatniej chwili od raczej sprawdzonego żródła), jeśli dobrze pamietam na redze został złowiony na blache łoś. Taki łoś super ktoś . Długość 137cm!!! - czy li jak dla mnie troch eza duzo :mellow: i masa 20.800g !!!! walka zakoncyzla sie sukcesem wedkarza pod godzinnym holu. Czyli niejest tak źle :mellow:

Jakoś się tak dziwnie składa,że jutro jade na Regę :mellow:

• 0

Tak, tak - ten srebrny łosoś to informacja potwierdzona. Został złowiony w środę i wiem o nim już od 2 dni.. B) Tak więc jak widzicie ryby dopisują..

A teraz wiadomość z ostatniej chwili. Mamy nową bazę, a koszty się nie zmieniają. Co do standardu, zobaczcie sami. http://www.taaakaryba.pl/ Wszelkie zażalenia i pytania proszę kierować bezpośrednio do mnie B)

W hotelu są jeszcze wolne miejsca.

Pozdrawiam,