Skocz do zawartości
  • 0

II WARSZTATY SALMO

Efex

Pytanie

Witam serdecznie,

Mam przyjemność poinformować, że w dniach 20-22.01.2006 odbędą się II Warsztaty Salmo. Tym razem skupimy się na trociach i łososiach. Zbiórka odbędzie się w miejscowości Ząbrowo nad rzeką Parsętą. Udział w imprezie zapowiedziało kilku znanych, doświadczonych łowców troci i nie tylko. Poza tym mamy nadzieję gościć dziennikarzy poczytnych magazynów wędkarskich.

W programie oczywiście łowienie ryb (jeśli będą się chciały brać B) ), debata na temat nowych przynęt, wymiana doświadczeń, wspólne pieczenie prosiaka i generalnie fajna atmosfera. Zakwaterowanie uczestników we własnym zakresie.

Chętnych do wzięcia udziału w imprezie proszę o bezpośredni kontakt ze mną.

Pozdrawiam serdecznie,

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

:lol: ale kulinarny kicz :lol:

pamietam jak raz w Zakopanem, w Poraju (skad-inad mojej ulubionej knajpie) podali mi pstraga. W oczodolach mial kawaleczki cukru które podlali spirytem i podpalili - taki pstrag el diabolo :lol: :lol: jak sie na mnie patrzyl z talerza tymi płonącymi slepiami, mówie Wam... B)

• 0

Z tego co wiem złowiono jak do tej pory 2 ryby (takie krążą pogłoski). Popodbno Pepe przyjechał nad wodę samochodem, rozłożył sprzęt, kilka razy rzucił i zaliczył trotkę :D Ten to ma rękę! Wiadomości jeszcze nie potwierdzonedo końca ale ... teraz z tego co wiem się integrują :mellow:

Pozdrawiam

Remek

• 0

Jurku, co do ryb to nie mam pojęcia. W pierwszym dniu padły dwa kelty (Pete oraz Embarassed nie znam osoby). Romek z Salmo też miał rybę na kiju. Jednak rozmawiałem dzisiaj z Rognisem i powiedział, że tak fantastycznej atmosfery jeszcze na Zlotach (Warsztatach) nie było. Świetne miejsce, wszyscy w jednym hotelu więc integracja na całego. Towarzystwo bardzo dopisało. Przyjechało ponad 20 osób. Dużo gości i kilkunastu forumowiczów jerkbait'a. Na relacyjkę nie będziemy musieli długo czekać. Rognis, czujny, robi zdjęcia!

A ... Mifek też pojechał na wagary więc nie mogę go zagonić :D Druga dyscyplinarka będzie :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

Pragnę serdecznie podziekować, za wspaniałe spotkanie z miłośnikami trociowania. Dziękuje Salmo, za zaproszenie i możliwośc spotkania Karola Zacharczyka i Marka Szymańskiego. Dziękuję Ewarystowi za organizację i okiełznanie towarzystwa podczas wieczornych spotkań. Wspaniała atmosfera spotkań integracyjnych, nich żałują koledzy, którym nie dane było przybyc na Warsztaty Salmo !

Czekam na kolejne Warsztaty, mam nadziję, że już nie długo !

Pozdrawia i dziekuje Komancz.

ps. szkoda, że ryb było na lekarstwo, ale w końcu nie o to chodziło!?