Skocz do zawartości

Targi wędkarskie 2014

maciek1b

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję temat w którym będzie można pogadać o przyszłorocznych targach wędkarskich.

Na początek "Wędkuj z nami" 31.01-02.02.2014 w Warszawie

http://www.wedkujznami.eu/

Może wreszcie w stolicy odbędą się targi wędkarskie z prawdziwego zdarzenia bo na "Wiatr i woda" to wędkarstwo chyba tak przy okazji przykleili. Patronaci WW  i PZW :wacko:

Planuję wybrać się bo prawie pod nosem.

Edytowane przez maciek1b

• 2 miesiące temu...

Hi hi, widocznie taki mieli "natłok" wystawców ;)  targi wędkarski w PL miały moim zdaniem jako-taki sens wtedy kiedy była to jedna impreza o zasięgu ogólnopolskim która ściągała wielu wystawców. Odkąd , od paru lat, targi podzieliły się na kilka imprez lokalnych  - w sposób widoczny zmarginalizowały się, "oferta" tych imprez jest taka że na średniej wielkości spotkaniu forumowiczów jerkbait.pl można zobaczyć więcej ciekawych rzeczy niż na tych tzw targach ;)

Pewnie jak zwykle ciekawość zwycięży i  poznańskie odwiedzę,tym bardziej że mam blisko.Zeszłoroczne powiem szczerze bardzo mnie rozczarowały,tak naprawdę jedynym ciekawym miejscem gdzie można było zobaczyć fajne rzeczy i ciekawie porozmawiać była ekspozycja Art-Rod.Odniosłem wrażenie że targi i oferta były skierowane głównie do karpiarzy.Zgodzę się z tym że rozbicie na wiele imprez o różnych lokalizacjach wpłynęło negatywnie na ofertę na poszczególnych targach.

Na targi zacząłem jeździć bodajże 13 lat temu. Wtedy były to wielkie imprezy, w których brali udział wszyscy liczący się gracze na rynku.

Teraz wystarczy, że podjadę do Joziego, albo wybiorę się z Guzem na sumy, żeby zaznajomić się z aktualną topową ofertą wiodących firm na świecie ;)

Szkoda, że nie dam rady wpaść na poświąteczne spotkanie j.pl, przegląd nowości i klasyków byłby kompletny :)