maciek1b Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) Proponuję temat w którym będzie można pogadać o przyszłorocznych targach wędkarskich. Na początek "Wędkuj z nami" 31.01-02.02.2014 w Warszawiehttp://www.wedkujznami.eu/ Może wreszcie w stolicy odbędą się targi wędkarskie z prawdziwego zdarzenia bo na "Wiatr i woda" to wędkarstwo chyba tak przy okazji przykleili. Patronaci WW i PZW Planuję wybrać się bo prawie pod nosem. Edytowane 4 Października 2013 przez maciek1b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 22-23 lutego odbywają się też targi w Poznaniu Na te Warszawskie raczej nie przyjadę bo za daleko , ale do poznania z ciekawości pojadę - rok temu było całkiem fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Gdzie akurat te targi w warszawie się odbędą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Wiem ze to jeszcze sporo czasu ale tez wybieram sie na te do poznania. Jade z katowic i mam conajmniej 2 miejsca w aucie moze ktos chetny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Targi w Warszawie ul. Marsa 56 Centrum Targowo-Kongresowe, w pierwszym poście jest link do strony tych targów są mapki jak dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDI Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Nie wiem czy zauważyliście, ale zmieniła się data targów na 4-6 kwietnia 2014. http://www.wedkujznami.eu/Mimo to z boku, licznik odlicza czas do początku lutego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Hi hi, widocznie taki mieli "natłok" wystawców targi wędkarski w PL miały moim zdaniem jako-taki sens wtedy kiedy była to jedna impreza o zasięgu ogólnopolskim która ściągała wielu wystawców. Odkąd , od paru lat, targi podzieliły się na kilka imprez lokalnych - w sposób widoczny zmarginalizowały się, "oferta" tych imprez jest taka że na średniej wielkości spotkaniu forumowiczów jerkbait.pl można zobaczyć więcej ciekawych rzeczy niż na tych tzw targach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgadzam się z Friko, co do rozdrobnienia targów. Jeśli chodzi o warszawskie, to patronat PZW i WW nie wróży nic dobrego Jednak wybieram się do Poznania, troche z ciekawości, trochę z musu.pozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Pewnie jak zwykle ciekawość zwycięży i poznańskie odwiedzę,tym bardziej że mam blisko.Zeszłoroczne powiem szczerze bardzo mnie rozczarowały,tak naprawdę jedynym ciekawym miejscem gdzie można było zobaczyć fajne rzeczy i ciekawie porozmawiać była ekspozycja Art-Rod.Odniosłem wrażenie że targi i oferta były skierowane głównie do karpiarzy.Zgodzę się z tym że rozbicie na wiele imprez o różnych lokalizacjach wpłynęło negatywnie na ofertę na poszczególnych targach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Na targi zacząłem jeździć bodajże 13 lat temu. Wtedy były to wielkie imprezy, w których brali udział wszyscy liczący się gracze na rynku. Teraz wystarczy, że podjadę do Joziego, albo wybiorę się z Guzem na sumy, żeby zaznajomić się z aktualną topową ofertą wiodących firm na świecie Szkoda, że nie dam rady wpaść na poświąteczne spotkanie j.pl, przegląd nowości i klasyków byłby kompletny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi