prezes79 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) No i sobie pożartowałem na co mi to było Dopiero szwagier krzyczał "Jarosław Polskę zbaw", a ja tylko chciałem poprezesować hehe dobre ta twarz może służyć jako doskonały środek antykoncepcyjny z dopiskiem-i Ty możesz urodzić coś takiego. Tomy jako rekompensatę za tą zniewagę przyjmę jakiegoś Twojego wobka Chwila, ale ja nie mam kota... Edytowane 8 Października 2013 przez prezes79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Ha a ja zaczynam konstruowanie takiej kopiarki mam już pomysł Wujek ślusarz i do dzieła. Edytowane 21 Października 2013 przez norbertkrakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi