Skocz do zawartości
  • 0

od wczoraj

popper

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

I u mnie pojawiały się krzaczki, jak u Poppera. Strona muliła wczoraj, dziś hula normalnie (różne urządzenia i przeglądarki).

Kiedy te krzaki? I gdzie?

Krzaki mogły do przedwczoraj przed 19:00. Później już nie powinny występować bo to poprawiałem.

• 0

Panowie spowolnienia stron to pewnie przez reklamy smart, właśnie dziś na kompie obczaiłem - na tapatalk chyba tego nie ma. Ależ wku......, ale cóż, każdy żyć musi, chociaż uważam, iż każdy sprzedający powinien zapłacić kilka groszy za wystawienie ogłoszenia, żeby tych gów.... reklam nie musiało być. 

• Like 1

• 0

o tych piszę Radek, wystarczy najechać kursorem i już wywala. ja chętnie wpłacę kilka pln żeby tego badziewia się pozbyć, bo wku.... niemiłosiernie. Nie chce mi się sprawdzać, ale wydaje mi się, że to tylko pod przeglądarką www się wyświetla. Może zna ktoś jakąś blokadę?

Dobrze mówię, nie ma na apce.

Edytowane przez mdziam_78

• 0

Spowolnienia, spowolnieniami, reklamy, reklamami ale skąd Jerkbajt wie, że przeglądałem sobie piły łańcuchowe?

I dlaczego pojawiały się na "rybkowej stronie" jakieś okienka po prawej, które namawiały mnie do zakupu, akurat przypadkiem na Allegro, pilareczek...???????????

• 0

A widzisz Marcinie, nie ogarnąłem tematu dostatecznie :lol:

@ zorro: Namierzają nas i nasze działania w sieci po IP. Stąd, dobór "interesujących" nas rzeczy w każdym miejscu i o każdej porze. Reklama idealna - target określa się sam i podaje wszystko na tacy...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...