Skocz do zawartości
  • 0

od wczoraj

popper

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ludzie, zacznijcie myśleć logicznie. Utrudnianie ogólnej społeczności dostępu i używania części serwisu, która, imho, generuje spory procent odsłon jerkbait.pl, byłoby swoistym strzałem w kolano, biorąc pod uwagę treści, które na portalu od niedawna zagościły. Oczywiście nie oznacza to, że nie popieram reglamentacji dostępu do giełdy. Jak i nie oznacza, że popieram...;-)

PS. Wyszło tak, jak powinny chodzić moje ostatnie dwa zakupy...masło maślane. A, ku...a, nie chodzą :/ Zamiast kont premium proponuje wybudować szafot, mogę nim administrować;-)))

• Like 1

• 0

No to mamy już mały zarys - może warto rozważyć taką opcje ;)

No dobrze, to faktycznie rozważmy taką opcję.  Przygotowałem krótką ankietę żeby zbadać zainteresowanie tematem Konta Premium. Głosować można tutaj:

http://jerkbait.pl/topic/30637-ankieta-ile-jestem-w-stanie-zap%C5%82aci%C4%87-za-konto-premium/

założenia są takie że właściciel Konta Premium, w zamian za roczny abonament, dostaje brak reklam plus jakieś małe bonusy przykładowo takie jak opisane w ankiecie. Żeby sprawa miała sens, wpływy z takiego instrumentu muszą przekraczać koszty jego funkcjonowania (księgowość + administracja) dlatego w ankiecie prosimy o określenie maksymalnej wysokości rocznego abonamentu.

• 0

OK. Dziękuję za pomysł "Konta Premium" ale zainteresowanie okazało się małe a panika duża, więc nic z tego nie będzie.

Nie będzie również zbiórek publicznych ani darowizn bo sądząc po wynikach ankiety więcej by kosztowała organizacja tych przedsięwzięć (uzyskanie zezwoleń, usługi księgowe etc) potencjalne z nich wpływy.

Portal będzie się zatem finansował na dotychczasowych zasadach - czyli oferując przestrzeń reklamową. Zatem zamiast płacić za konto premium czy robić darowiznę, wystarczy raz na jakiś czas kliknąć w reklamę.

I to by było na tyle, wątek uznaję za zakończony. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...