Skocz do zawartości
  • 0

Łódź wędkarska Barti 335

Kajtelek2

Pytanie

Witam , zerkam sobie za łódką na przyszły sezon , szukam coś miedzy od 3m do max 3,60m ,chodzi mi o taką by dobrze walczyła z falą , stabilna , bezpieczna. Zaznaczam , że będę pływał tylko w dwie osoby  , osprzęt na łódce będzie ograniczony do min. , będzie używana na jeziorach , od 100ha w górę.

Upatrzyłem sobie wstępnie taką:

http://www.lodzie.radom.pl/?17,lodz-wedkarska-barti-335  chcę przeznaczyć max 3 tyś. zł

I mam teraz pytanie do znawców , bo jestem zielony w sprawie łódek , czy to będzie dobry wybór , jeśli chodzi o jej parametry , użyty materiał , całokształt wyglądu.

Edytowane przez Kajtelek2

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Czemu się uparłeś na max 3.60 ?  W tych pieniądzach można dostac nową dosyc dobrą lódke o długości 3.90 .Powiedział bym nawet -troszke lepiej wyglądającą. Ja miałem 3.65 i po dwóch latach pływania przesiadłem się na 3.90 i teraz rozglądam się już za czymś około 5m.Napisałeś ,że jeziora od 100ha w góre.Do jakiej wielkości jeszcze powiedz. Bo ja na mojej poprzedniej wszystkie swoje okoliczne łowiska obskakiwałem ale jak wyskoczyłem na jezioro o powierzchni 2200 ha to stwierdziłem,że tu już nie powalcze tak dobrze...

• 0

Michał jest super..

Michał nie jest jedyny chyba w tej klasie,wymiarach i cenie,co ? I powiedz mi w zasadzie czemu jest super bo sam nie tak dawno szukałem łodzi o takich parametrach i akurat jego ominałem,oczywiście są gusta i guściki.. :)