bazyloss Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) Mam pytanie do kolegów z Lubelskiego i okolic lewobrzeżnej Wisły - czy te zapory na slipie są zazwyczaj zamknięte ? Edytowane 5 Października 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goro400 Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Bywałem tam w tym roku kilka razy i zawsze były zamknięte. Może jutro pojadę w tamte rejony na ryby jak się uda to się zorientuje może kogoś podpytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siek Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 byłem 29 09 i nie było zamknięte,popływałem dwie rybki niewymiarowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 ja mam tam kilkadziesiąt kilometrów i trochę strach jechać i zastać zamknięte, to jakaś porażka, po co to budować i zamykać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) Spróbuj zadzwonić pod któryś z numerów z ich strony http://www.prom-janowiec.pl/Nawet jeżeli oni nie są odpowiedzialni za samą przystań, to powinieneś uzyskać info czy otwarte czy nie. A nie ma możliwości wodowania się w okolicy slipu promowego ? Edytowane 6 Października 2013 przez tymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siek Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 nie ma żadnej blokady a nawet jak była to nakrętkę się odkręcało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Wczoraj plynalem promem do Kazimierza i slip byl otwart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 dzięki Panowie za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi