marcin186 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Trzeba śledzić giełdę,może się pojawi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Nie wiedziałem gdzie Więc wrzucam tutaj Ktoś mi to przetlumaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Jak dla mnie to parę patyków poskręcanych drucikiem.... a do czego to wykorzystamy tym będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Nie wiedziałem gdzie Więc wrzucam tutaj Ktoś mi to przetlumaczy?niemiecki żyd który opracował nowe lepsze łożyska do Tatuli .... Jak dla mnie tablica znamionowa lub pamiątkowa jak by była lepsza ostrość to było super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander69 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) W moim tłumaczeniu brzmi to tak " machaj wędą ryby będą " Edytowane 29 Marca 2016 przez zander69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 niemiecki żyd który opracował nowe lepsze łożyska do Tatuli .... Jak dla mnie tablica znamionowa lub pamiątkowa jak by była lepsza ostrość to było super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Panowie, zniknięcie ubikatora to poważny sygnał, akt agresji wymierzony prosto w symbol naszej wolności, w naszą naszość i jestestwo. Wróg którego nie trzeba wskazywać nie śpi, chce nas odrzeć z godności, rzucić na kolana, pokazać że to on będzie decydował za nas w których krzakach i komu ubikator będzie wywoływał defekację! Stańmy na wysokości zadania, pokażmy że w jedności siła, nie bądźmy obojętni wobec kolejnego oczywistego aktu przemocy, ksenofobii, szowinizmu, rasizmu i homofobii. Stanęliśmy nad przepaścią, ale dziś nazwaliśmy rzeczy po imieniu! Zawalczmy więc o lepsze jutro, które przecież jest na wyciągnięcie ręki ... i zróbmy jeden, wielki krok do przodu, za nas, za wolność, za demokrację! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Ubikatorowym złodziejom mówimy kategoryczne NIE !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 teraz niech tłumaczą... lepsza ostrość troszeczke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Panowie, zniknięcie ubikatora to poważny sygnał, akt agresji wymierzony prosto w symbol naszej wolności, w naszą naszość i jestestwo. Wróg którego nie trzeba wskazywać nie śpi, chce nas odrzeć z godności, rzucić na kolana, pokazać że to on będzie decydował za nas w których krzakach i komu ubikator będzie wywoływał defekację! Stańmy na wysokości zadania, pokażmy że w jedności siła, nie bądźmy obojętni wobec kolejnego oczywistego aktu przemocy, ksenofobii, szowinizmu, rasizmu i homofobii. Stanęliśmy nad przepaścią, ale dziś nazwaliśmy rzeczy po imieniu! Zawalczmy więc o lepsze jutro, które przecież jest na wyciągnięcie ręki ... i zróbmy jeden, wielki krok do przodu, za nas, za wolność, za demokrację!Nie sposób przejść obojętnie obok takiego apelu, staję więc w szeregu ... tylko o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Panowie, zniknięcie ubikatora to poważny sygnał, akt agresji wymierzony prosto w symbol naszej wolności, w naszą naszość i jestestwo. Wróg którego nie trzeba wskazywać nie śpi, chce nas odrzeć z godności, rzucić na kolana, pokazać że to on będzie decydował za nas w których krzakach i komu ubikator będzie wywoływał defekację! Stańmy na wysokości zadania, pokażmy że w jedności siła, nie bądźmy obojętni wobec kolejnego oczywistego aktu przemocy, ksenofobii, szowinizmu, rasizmu i homofobii. Stanęliśmy nad przepaścią, ale dziś nazwaliśmy rzeczy po imieniu! Zawalczmy więc o lepsze jutro, które przecież jest na wyciągnięcie ręki ... i zróbmy jeden, wielki krok do przodu, za nas, za wolność, za demokrację!że w senie iż zbiorowa.....biegunka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 @Bob1 ... przecież w apelach o to właśnie chodzi żeby porywały, a nie wiadomo było do czego, jakby co, zbiórka w sobotę na Wiejskiej ... @Przemsol ... kreatywność godna podziwu, takich ludzi nam trzeba! Na tym właśnie zbudujemy siłę naszego obozu, na kreatywności, na powiewie świeżości ....Więc hmm.... w sobotę na Wiejskiej zbiorowa biegunka... brzmi jak plan, tylko wiecie, właśnie czuje że łapie mnie grypa, to ja was będę dopingował z domu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybnycasanova Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 jakieś pozostałości po mieszku I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi