rognis_oko Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Cześć wszystkim. Pora na nasze kolejne spotkanie, które odbędzie się w dniu 27.02.2008.Spotkanie od godziny 18.00 w cafe Jerk na ul.Twardej. Zapraszam wszystkich! Chętnych proszę o wpisanie się poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Fajne spotkanie Rozmowy o lightowym sprzęcie PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Dzięki za przyjemne 3 już spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argrabi Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Super spotkanie:)Tylko dlaczego wszyscy mówią dziwnym slangiem? HM, LBS, SIC, korek taki, śmaki, owaki.... Nie przesadzaj.. Ja na przykład dowiedziałem się, jaka jest najlepsza gałka na bolenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 ...tylko czarna EWCB21... na bolenia nic lepszego nie potrzeba @Witektrzba będzie pokombinowac jak tu miedzianą żyłkę do tego Twojego elektryka podłączyć <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Wariaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Było fajnie Jak zwykle super ekipa dzięki i dozobaczenia na następnym spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Ja tą razą nie mogłem być. ...tylko czarna EWCB21... na bolenia nic lepszego nie potrzeba... Eeee, same ciezarki leca dalej... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gacopyrz Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Ja również dziękuję było b. miło.Podczas spotkania puściłem w obieg do pooglądania dwie książki, które ufundowałem na licytację na zarybienia. Wróciła do mnie jedna.Bardzo proszę osobę, która przypadkiem i niechcący wzięła tą książkę o zwrot do Jerka, gdzie będę ją mógł odebrać.Zaginiona książka to: Łowić z duszą i głową autorstwa Dariusza Duszy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argrabi Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Podczas spotkania puściłem w obieg do pooglądania dwie książki, które ufundowałem na licytację na zarybienia. Wróciła do mnie jedna.Bardzo proszę osobę, która przypadkiem i niechcący wzięła tą książkę o zwrot do Jerka, gdzie będę ją mógł odebrać.Zaginiona książka to: Łowić z duszą i głową autorstwa Dariusza Duszy.Pozdrawiam Krzyś, a może zlicytowałeś ją?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Ja również dziękuję było b. miło.Podczas spotkania puściłem w obieg do pooglądania dwie książki, które ufundowałem na licytację na zarybienia. Wróciła do mnie jedna.Bardzo proszę osobę, która przypadkiem i niechcący wzięła tą książkę o zwrot do Jerka, gdzie będę ją mógł odebrać.Zaginiona książka to: Łowić z duszą i głową autorstwa Dariusza Duszy.Pozdrawiam Ja myślałem, że ty żartowałeś... A to stało się naprawdę? Mam nadzieję, że ta książka leży gdzieś tam w Jerku na jakimś krześle lub soliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Ze swojej strony chciałbym podziękować wszystkim za udane spotkanie. Jak zwykle było super! Do zobaczenia za miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Jak nie znajdziesz, to zaproponuję mój egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gacopyrz Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Nie ma co rozdmuchiwać, pewnie któryś z kolegów włożył książkę do plecaka razem z innymi materiałami które były na spotkaniu w obiegu i tego nie zauważył, prośba tylko żeby ją do Jerka podrzucił.Ja pewnie też bym nie zauważył gdyby nie moja wymuszona abstynencja Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorator73 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Widzisz Krzysiu - dobrze jest czasem być kierowcą Spotkanie jak zwykle miłe ino krótkie. Mam nadzieję, że za miesiąc wpadnę na dłużej.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Widzisz Krzysiu - dobrze jest czasem być kierowcą Spotkanie jak zwykle miłe ino krótkie. Mam nadzieję, że za miesiąc wpadnę na dłużej.P. Fajnie ze wpadłeś Dzięki tobie mogłem trochę pokręcić ta Daiwa PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Singor_ths Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Dzieny za spotkanie bylo milo P.S. Śmiesznie się wracało z Gromitem, niestety nie podtrzymaliśmy tadycji i nie powalczyliśmy dalej hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adasio Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 niestety tym razem nie udało mi sie dotrzeć na spotkanie, mam tylkonadzieję że za miesiąc nic mi nie wyskoczy i będę mógł zobaczyć starych znajomych jak również poznać nowych forumowiczów. Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 najbliższa okazja już za niecały miesiąc - ostatnia środa marca, 26.03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Hej. W marcu robimy wyjątek i spotkanie odbędzie się tydzień wcześniej niż powinno. Na prośbę forumowiczów organizujemy spotkanie w dniu 19.03.2008. Są dwa powody przesunięcia naszego spotkania: Święta Wielkanocne oraz zlot nad Drwęcą Oficjalne info o naszym kolejnym spotkaniu już wkrótce na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rognis_oko
Cześć wszystkim.
Pora na nasze kolejne spotkanie, które odbędzie się w dniu 27.02.2008.
Spotkanie od godziny 18.00 w cafe Jerk na ul.Twardej.
Zapraszam wszystkich!
Chętnych proszę o wpisanie się poniżej.
Top użytkownicy dla tego pytania
11
5
3
3
Popularne dni
28 Lut
13
19 Lut
13