Rafal.wolek17 Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Witam czy miał ktoś moze do czynienia z tym wędziskiem ? Jest dość lekkie jak na tą długość i gramature tylko 181G a jego krótszy brat 2.75 5-20 G 189G Czy nada sie kij do bolkow,klenii na rzece odrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Po parametrach widać że raczej się nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.wolek17 Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) Nom parametryyy tez fajne pasujaa ale ciekaw jestem jak w akcjii ale zobaczymy jak dostane czyli w pon napisze krotka recenzje Edytowane 5 Października 2013 przez loopez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 nada się, wędka jest opisana 7-21 ale faktycznie 25 gram pociągnie spokojnie, boleń super, kleń jeżeli łowisz na duże przynęty 4-5 gram jest potrzebne do sprawnego rzucania. wędka jest całkiem czuła i fajnie pokazuje opad od 7 gramowych głowek. może być traktowana jako uniwersał na dużą rzekę. Pozdrawiammatpgt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Mam 3m 7-21g fajny kijek na klenio jazie ,z przyłowem sumka 5kg bezproblemu sobie poradził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Jednym słowem parakods Pytasz czy kupić coś, co już kupiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.wolek17 Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Ojjj Wojtek nie kupiłem mam możliwość zwrotu jeśli się nie spodoba a ze do poniedziałku troche czasu jestt chciałem spytac o wasze spostrzeżenia na temat tego kijaa dopóki sam go do rąk nie wezmee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Na Twoim miejscu wziąłbym również pod rozwagę Kongera WCH Turbo 3m. Dość uniwersalne wędzisko rzeczne. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi