Kuba Standera Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 kalkulatorkowego złodzieja.Pijaka też przy okazji, bo każdy pijak to złodziej. Przed kalkulatorkowymi zlodziejami strzeż nas Panie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Czyli co? Spisek. Ogólnoświatowy spisek. Wykreowany przez te 5 % społeczeństwa z IQ 150 i więcej, które ciągnie cywilizację do przodu, resztę swoich pobratymców spychając li tylko do roli perfekcyjnego konsumenta. jeszcze tylko trzeba by stwierdzić, które nacje biorą w tym najczynniejszy udział... no jasne, ze spisek maslow + 0 IQ ... to marzenia kazdego prezydenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Odpowiem trochę przekornie Owszem państwo ma kasę z usług specjalistów (o ile są na tyle uczciwi, by się dzielić ), ale z drugiej strony to właśnie korzystanie z usług innych sprzyja szybkości przepływu pieniądza w gospodarce. Więc patrząc z mojego punktu widzenia - niech wszyscy korzystają z usług specjalistów choćby przy wymianie bezpiecznika. Wszyscy - oprócz mnie (ba ja zaoszczędzę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 8 Grudnia 2013 przez Ugly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi