Andrzej Stanek Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Czy ktoś z Forumowiczów posiada i łapie na kijaszek:DAIWA MORETHAN King Demon Hooker MT 93MLDługość: 2,85m ; Ilość części: 2 ; Dł. transportowa: 145cm ; Ciężar wyrzutowy: 7-28g ; Waga: 140g. Jest to nowość DAIWY na 2008 rok.Mam zamiar nabyć w/w kijek i szukam wiarygodnej oceny. Za wszelkie informacje z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Za długo musiałbym zbierać na ten kij,chyba Tak z ciekawości jaka jest jego cena?Znając daiwe to pewnie z kosmosu.Bardzo mi się podoba kręcioł z tej serii,cena trochę mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Kosztuje duuuużo, za dużo jak na Daiwę...za te pieniązki możnaby uzbroić super patyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Też mi się tak wydaje.Chyba to byłoby lepsze rozwiązanie,chociaż nie widziałem tej Daiwy,więc cięzko powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Wczoraj od jednego Litwina dostałem link właśnie do wędzisk z SVF Compilex Graphite. Na tej stronie znajduje sie także Morethan. O to właśnie ten link http://www.romada.lt/modules.php?name=News&file=article& amp;sid=104&mode=&order=0&thold=0 PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam Dzięki wszystkim za info.Szukam jednak kogoś kto łapał na ten kijaszek.Opinie producenta są zarazem reklamą kija. Zbrojenie patyka - hmmmmmmm ????Wysłałem zapytanie o wykonanie spina do jednej z pracowni poznanej na forum.Jak do tej pory nie dostałem odpowiedzi a minęło 2.5 tygodnia.Wnioski nasuwają się same... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Komuś podobno mail wysiadł, nie zrażaj się , uzbroisz sobie kij pod indywidualne potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Chętnie, tylko podaj mi na priv z kim to nagrywać. Interesuje mnie wersja wypasiona na b.dobrych komponentach i ten czas oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Moze być ciężko o znalezienie użytkownika tego kija,z tego co się orientuję jest on nowością(przynajmniej u nas w kraju) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam Dzięki wszystkim za info.Szukam jednak kogoś kto łapał na ten kijaszek.Opinie producenta są zarazem reklamą kija. Zbrojenie patyka - hmmmmmmm ????Wysłałem zapytanie o wykonanie spina do jednej z pracowni poznanej na forum.Jak do tej pory nie dostałem odpowiedzi a minęło 2.5 tygodnia.Wnioski nasuwają się same... PozdrawiamLady D, na stronkach rodbuilderów sa również kontakty telefoniczne. Uzgadniając szczegóły co do budowy kija prędzej czy później będziesz musiał się skontaktować z którymś z nich ...a gra naprawdę jest warta świeczki, zważywszy, że masz zamiar zbudować sobie wypasasa...a jest w czym wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Matuszewski Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam,Lady D napisz po prostu co potrzebujesz i jak mocno wypasione. Dzisiaj w pracowniach możliwości są praktycznie nieograniczone.Pozdrawiam,Ireneusz Matuszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Za Waszą radą dodzwoniłem się do Gościa od kijaszków.Zobaczymy, może coś z tego będzie... Co do Daiwy, kilka patyków zostało sprzedanych w kraju, wiem na 100%. Pytanie czy nabywcy są forumowiczami i wiedzą o całej sprawie. Było by super, gdyby takie opinie z pierwszej ręki zagościły na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Chyba mam coś dla Ciebie jeśli chodzi o Morethan Branzino i.in. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi