lukexio Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam! Wlasnie zastiam sie jak dobry kolor wobki dla pstraga i lipien jak firma dobry wobler dla pstraga? ten zdjecie moze byc dla pstraga?? ale nie mam obrotowka dla pstraga :?POMOZ MI!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Łukasz Wobki są super i jak pisali już inni wystarczy Ci ich, przynajmniej na jakiś czas. A żabki też są ok, tak na moje okoto chyba rebel, albo bardzo dobra podróbka, są łowne szczególniew okresie gdy w rzeczkach pstrągowych pojawiają się masowo żabyale i w innych okresach też mogą być bardzo skuteczne. I conajważniejsze na takie żaby, jak już jest branie to najczęściejjest to przyzwoity pstrągal.Pozdrwienia Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Łukasz Zobacz sobie te blaszki ,ja z obrotówek używam głównie Aszychminki http://www.fishing-mart.com.pl/pl/products.php?groups=5& assortment=22&producer=18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Smaczek Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Polecam Ci obrotówki Glan-Gliwa. Mają dość ciężki i asynetryczny korpus i przez to nie skręcają linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Łukasz Wobki są super i jak pisali już inni wystarczy Ci ich, przynajmniej na jakiś czas. A żabki też są ok, tak na moje okoto chyba rebel, albo bardzo dobra podróbka, są łowne szczególniew okresie gdy w rzeczkach pstrągowych pojawiają się masowo żabyale i w innych okresach też mogą być bardzo skuteczne. I conajważniejsze na takie żaby, jak już jest branie to najczęściejjest to przyzwoity pstrągal.Pozdrwienia Janusz dzieki za info. do zobaczenie w Kwisie czy branie pstrag wboler zaba jestem ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @lukexio, nie wspominasz jakoś o przynetach gumowych a to całkiem skuteczny rodzaj przynety pstrągowej i niezastąpinona w pewnych sytuacjach.Jak dokupisz jeszcze kilka głowek na hakach 1/0 do 2/0 i uzbroisz je w dziwolągi typu raczki, kraby, żaby i inne wynalazki, to bedziesz miał naprawdę niezły komplecik przynęt. TE np. wymagają haka 3/0 z główką o masie 5-10g, jak na warunki Kwisy.Łowisz na to, taką dziwną przepływanką z bardzo ściśle kontrolowanym spływem. Brania, jeśli są, zwykle są bardzo zdecydowane. Zacięcie bezproblemowe. Przykład (niestety) zeszłoroczniaka.Albo TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @popper lol pstrag lubi jesc raczek juz kupilem guma dwaogon 12szt a glowka 5g:)a haszyk 1/0 i 2/0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @popper dzieki podales mi link akucji i juz zamowic 3szt komplet po5szt razem 15szt jezeli nic nie zlapac wiec ci <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Lukexio zauważyłem braki w Twoim pudełku Napiszę tylko tyle, wejdź na stronę http://www.krakuski.com/ Tylko nie wykup wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @wujek juz nie bede kupowac wobler bo juz nie ma miejsce schowac pudelko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @wujek juz nie bede kupowac wobler bo juz nie ma miejsce schowac pudelko To żałuj bo są naprawdę dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @wujek juz nie bede kupowac wobler bo juz nie ma miejsce schowac pudelko To żałuj bo są naprawdę dobre mozna kupic kilka wobler ale nie jest 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 traker Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Trzeba nowe pudełeczko kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Szczególnie polecam te z zestawu 3, raczej 6,5cm, tonące w kolorze śliza i pstrąga.Powodzenia na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Trzeba nowe pudełeczko kupić. wlasnie wczoraj kupilem nowy pudelko i troche nie ma miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Szczególnie polecam te z zestawu 3, raczej 6,5cm, tonące w kolorze śliza i pstrąga.Powodzenia na zlocie widze wobler i fajnie troche mi podoba naprawde chetnie kupic to ale tam nie ma napisane cena za 1 sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 W Bassie je kupisz za chyba ok 10zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 W Bassie nie ma bo wczoraj bylem tam i obejrzylem rozne wobler i slabo bylo nie ma nowosc towar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Z tym wobkiem - żabą może być ciekawie. Sam niedawno miałem na własnej produkcji żabkę chyba 3 pstrągi - 2 wyholowane. Dodam jeszcze, że na imitacje raczka miałem chyba 3 lub 4 pstrągi na kiju w 15 minut Potem zerwałem woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spigot Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Chłopaki zamęczycie chłopaka , LUKEXIO nie kupuj nic więcej bo będziesz musiał murzyna zatrudnić do noszenia plecaka nad Kwisą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Kolekcje ma super Kupować już nic nie trzeba - a żabki widzę ma w pudełku więc wszystko ok Niedługo żabki zaczynają wariować i wobki i gumy tego typu powinny być dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Chłopaki zamęczycie chłopaka , LUKEXIO nie kupuj nic więcej bo będziesz musiał murzyna zatrudnić do noszenia plecaka nad Kwisą nie jestem murzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Z tym wobkiem - żabą może być ciekawie. Sam niedawno miałem na własnej produkcji żabkę chyba 3 pstrągi - 2 wyholowane. Dodam jeszcze, że na imitacje raczka miałem chyba 3 lub 4 pstrągi na kiju w 15 minut Potem zerwałem woblera ooj szkoda zerwal wobler raczki to niech jeszcze raz robic wobler raczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Kolekcje ma super Kupować już nic nie trzeba - a żabki widzę ma w pudełku więc wszystko ok Niedługo żabki zaczynają wariować i wobki i gumy tego typu powinny być dobre wobler zaba dobry dla pstraga,nie wiedzialem myslalem tylko dla jazie i klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Nie chciało mi się znów bawić ze zrobieniem raczka Dużo roboty Co innego żabki - zrobiłem kolejne dwie ( trochę słabo wyglądają na foto, ale też nie są rewelacyjne, jak te wcześniejsze ) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 @wobler129 fajnie wygladac jak dlugo robic wobler raczek i zaba??z drzewo tak??jaki drzewo ,czy balsa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lukexio
Witam!
Wlasnie zastiam sie jak dobry kolor wobki dla pstraga i lipien
jak firma dobry wobler dla pstraga? ten zdjecie moze byc dla pstraga??
ale nie mam obrotowka dla pstraga
:?POMOZ MI!!!!!!!!
Top użytkownicy dla tego pytania
29
6
4
3
Popularne dni
19 Lut
26
20 Lut
18