lukexio Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam!wlasnie dzis bylem w sklepie wedkarstwo i zauwazylem koszula c&r i fajnie ps. jaki was komentarz ta koszula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Gdzie to można kupić i za ile?Fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Można czasem złapać na allegro Slider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Gdzie to można kupić i za ile?Fajna 30zl w sklepie Bass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Fajna koszulka ,jeśli możesz to wstaw ja tak aby nie trzeba było klikać na załącznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Można czasem złapać na allegro Slider eeeh na allegro bzydkie koszula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 @lukexio - widziałem takie koszulki w sklepie Bass na Wolskiej lub na Wybrzeżu Gdyńskim - sklepy w Warszawie - ceny cośw przedziale 30 - 35 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 wlasnie moje marzenie koszula obraz sandacz ale nie ma i nie moge znalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 wlasnie moje marzenie koszula obraz sandacz ale nie ma i nie moge znalec łukasz na allegro trafia się gosciu który wykonuje nadruki na koszulkach wystarczy znalezc gdzies coś co ci sie podoba i ..... dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja to bym jeszcze widział na tej koszulce napis Jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja to bym jeszcze widział na tej koszulce napis Jerkbait.pl wiem!chcialem zamowic koszula z napisy jerkbait i nie ma juz koszula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 @lukexio Super koszulkę wyrwałeś Przy okazji nabędę taką samą pozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 @lukexio Super koszulkę wyrwałeś Przy okazji nabędę taką samą pozdrawiamMaciek @maciejowaty zobacz w sklepie na Wybrzeżu Gdyńskim - były też z okoniem i sandaczem - o ile się nie mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 @lukexio Super koszulkę wyrwałeś Przy okazji nabędę taką samą pozdrawiamMaciek @maciejowaty zobacz w sklepie na Wybrzeżu Gdyńskim - były też z okoniem i sandaczem - o ile się nie mylę Dzięki, zajrzę tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 wlasnie moje marzenie koszula obraz sandacz ale nie ma i nie moge znalec http://sporting-goods.search.ebay.com/t-shirt_Fishing_W0QQca trefZC6QQdfspZ2QQfromZR2QQfrtsZ0QQftrtZ1QQftrvZ1QQsabfmtsZ1Q QsacatZ14104QQsaobfmtsZinsifQQsatitleZtQ2dshirt może tu się coś znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 wlasnie moje marzenie koszula obraz sandacz ale nie ma i nie moge znalec http://sporting-goods.search.ebay.com/t-shirt_Fishing_W0QQca trefZC6QQdfspZ2QQfromZR2QQfrtsZ0QQftrtZ1QQftrvZ1QQsabfmtsZ1Q QsacatZ14104QQsaobfmtsZinsifQQsatitleZtQ2dshirt może tu się coś znajdzie eeeh nie podoba mi koszula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 @lukexio Super koszulkę wyrwałeś Przy okazji nabędę taką samą pozdrawiamMaciek @maciejowaty zobacz w sklepie na Wybrzeżu Gdyńskim - były też z okoniem i sandaczem - o ile się nie mylę @pirant74 czemu wczesniej nie powiedziales ze Wybrzezu Gdynski jest koszula sandacz to moje marzenie chyba jutro pojde do sklepu w Wybrzezu Gdysnkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 ktos jutro idze do sklep Wybrzez Gdynskie?mozna spotkamy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 wlasnie moje marzenie koszula obraz sandacz ale nie ma i nie moge znalec łukasz na allegro trafia się gosciu który wykonuje nadruki na koszulkach wystarczy znalezc gdzies coś co ci sie podoba i ..... dzialac mifek mozna zamowic dla mnie i zaplacic ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja może jutro pojadę, dawno tam nie bylem. Przy okazji pomacam kije castingowe PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 @slider mozna sie umowic na spotkanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Można Ja będę na miejscu ok 13.30 /14. Bedzie pasowało? PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 nie ma problem!!bedzie jechac przez tramwaj 16 lub 18 wysiadam przystanek pod mostem i piesze do sklep:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @slider@ bardzo ci przepraszam nie bylem tam :blush:bo bylem na trening casting nad wody i nie pilnowalem zegar i jak zauwazylem na zegar to bylo 13 45 jak tam sklep?cos fajny koszula i ile kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Spoko nic sie nie stało Koszulki nie widziałem PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @slider musze kupic dla ciebie okulary aby dobrze ci widze gdzie jest koszula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lukexio
Witam!wlasnie dzis bylem w sklepie wedkarstwo i zauwazylem koszula c&r i fajnie
ps. jaki was komentarz ta koszula
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi