Jak w tytule romana430 czy wigry355 musze cos kupić na nowy sezon bo swoja stara łódkę sprzedałem już i po przeczytaniu chyba wszystkiego co dostępne w necie na placu boju zostały te 2 łajby może ktoś ma to podzieli się swoimi uwagami.
Będę wędkował głównie na jeziorze Roś motor do kupienie, na chwilę obecną mam elektryka stad pytanie minn kota 34 popcha te łajby, jak jest ze slipowaniem z przyczepki (czasami pływam sam) da radę spuścić i wciągnąć samemu?
Jeśli ktoś posiada to może podpowie co warto dodać do wyposażenia standardowego co się przyda na wyprawy typowo wędkarskie.
Pytanie
kapi81
Witam wszystkich
Jak w tytule romana430 czy wigry355 musze cos kupić na nowy sezon bo swoja stara łódkę sprzedałem już i po przeczytaniu chyba wszystkiego co dostępne w necie na placu boju zostały te 2 łajby może ktoś ma to podzieli się swoimi uwagami.
Będę wędkował głównie na jeziorze Roś motor do kupienie, na chwilę obecną mam elektryka stad pytanie minn kota 34 popcha te łajby, jak jest ze slipowaniem z przyczepki (czasami pływam sam) da radę spuścić i wciągnąć samemu?
Jeśli ktoś posiada to może podpowie co warto dodać do wyposażenia standardowego co się przyda na wyprawy typowo wędkarskie.
Za wszystkie odp. wielkie dzięki.
Top użytkownicy dla tego pytania
15
8
5
4
Popularne dni
9 Paź
13
11 Paź
10
10 Lis
9
18 Paź
7
Top użytkownicy dla tego pytania
kapi81 15 odpowiedzi
lukasz2223 8 odpowiedzi
kotwitz 5 odpowiedzi
giepol 4 odpowiedzi
Popularne dni
9 Paź 2013
13 odpowiedzi
11 Paź 2013
10 odpowiedzi
10 Lis 2013
9 odpowiedzi
18 Paź 2013
7 odpowiedzi
Popularne posty
Gość Horn
będąc producentem z pasji, mając w życiu z setkę różnych jednostek pływających, wychowując się na wodzie i pływać zawodowo w tysiącach godzin chyba mogę się wypowiedzieć na temat takiej czy innej łodz
Gość Horn
vs. vel SERDECZNIE Pozdrawiam
Gość Horn
Panowie, waga romany to 200kg. Max. nośnśc około 420 kg. Silnik 150 konny to waga około 235kg na samym tyle. To nie jest bezpieczne. TU NIE CHODZI TYLKO O WYTRZYMAŁOŚĆ PAWĘŻY(!) Już 50 KM naprawdę j
Opublikowane grafiki
70 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi