skippi66 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 A po kiego mu myśleć o nowej puszce? Mam D 90 i D 300. W zasadzie nie ma żadnej różnicy w jakości zdjęć na tych samych szkłach, przy normalnych iso. Jedynie przy wysokich D 90 troszkę bardziej szumi ale akceptowalnie a jak ktoś nie wie o co chodzi, to żadnej różnicy nie widzi. D 90 to naprawdę bardzo dobry aparat w formacie dx. Częściej go zabieram na spacery niż D 300. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 A może pentaxa k-5 lub k-3 - do tego wr szkło - wszystko porządnie uszczelnione, dużo lżejsze niż d300 i inny serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Fakt, serwis u Nikona kuleje na obie nogi a często wypierdziela się na pysk. Pentaxy są ok, tyle że zdaje się Nikon czy Canon mają większe możliwości szklarniowe, Tak słyszałem ale się nie upieram bo tematu nie śledzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) Mało powiedziane że kuleje. Firmowa d300 wróciła od nich rozpierdzielona w drobny mak - i..ci pomylili + z - i matryca poszła z dymem.Do pentaxa idzie też złapać dobre 400. i będą pasować przez lata Edytowane 9 Października 2013 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Za zniszczenie d 300 to bym ich jednak zabił. Bo to aparat i dobry i drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Dowiedziałem się dopiero co narobili jak sprzedałem uszkodzonego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi