mifek Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Sporo się ostatnio u nas mówiło o wyglądzie naszych zabawek , o ich tunningu, mozliwosciach, u naszych sąsiadów za wielką kałużą pojawił się ciekawy artykuł można nacieszyć oczka i ... nabrac inspiracji http://www.tackletour.com/reviewcustomreels.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 @Mifek - po tym tekście o onanistach nikt nie dopisze się do tego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 No aż mi gały wychodzą z orbit ,piękne maszynki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 @Mifek - po tym tekście o onanistach nikt nie dopisze się do tego postu dlatego onanistów poparłem oczkiem w razie czego moge zmienić tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 @Mifek - po tym tekście o onanistach nikt nie dopisze się do tego postu A jednak ktoś się nie bał Kolory jakieś takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 super multi widze ze jeszcze nie ma w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 yes , yes , yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Rafał tytuł intrygujący. Co do maszynek to uważam jak Sławek kolory do bani. Jakieś takie mało męskie mimo, że Rafał pisał że dla onanistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Oko cieszy i to ładnie ale te kontrasty działaja jakby...odstraszajaco bo multik wyglada jakby był zrobiony z taniego plastiku troche kasy kosztuje taka zabawa... inna szpulka, inna korbka może być ale ten róż to mnie powalił <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Nie wiem ,czy wiecie ,ale biel jest kultowym kolorem jeżeli chodzi o japan-style w tuningu aut Jeżeli taki multik miałby rączkę i hamulec czarny(analogicznie do felg w aucie ) to dla mnie byłby cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Nie wiem ,czy wiecie ,ale biel jest kultowym kolorem jeżeli chodzi o japan-style w tuningu aut Jeżeli taki multik miałby rączkę i hamulec czarny(analogicznie do felg w aucie ) to dla mnie byłby cool Jeśli chodzi o multiki to by tez taki mi sie podobał. 100% Japan Tuning Mi sie wydaje ze 100/155$ za malowanie multika to jest troszkę za drogo w sumie biorąc. Pozdrawiam Slider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 witam!bardzo mi się podobają te multiki.poniżej lekko zonanizowany mój 101dcw zasadzie to jest dłuższa rączka ( 80mm ) od avail i korkowe uchwyty. jako że zdjęcie z lampą to wyszła rącza trochę jasno, w realu jest ciemniejsza i wygląda super. oczywiście taka rączka jest trochę lżejsza od oryginalnej.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Krzychu ale jak podane na tacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 no niestety to faktycznie dla onanistow ... bialy kolowrotek??? beeeeeeeniestety wiekszosc tego calego 'tuningu' to nowy kolorek i dluzsza korba, w zaledwie trzech (jezeli sie nie myle) modelach sa proponowane lzejsze szpule albo inny hamulec walki ... i to wszystko?! a gdzie sie podzialy faktycznie nowatorskie rozwiazania??? ...TT zamienia sie w MTV i pimp my ride ... nie wazne jak zarznieta i zardzewiala jest skorupa, dwa kilo lakieru, PS2 i 50 LCD wysatrczy zeby tunig byl super i chicks for free ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Jak dla mnie - zbyt kiczowate.Shimano jako firma ma b.dobrych stylistów formy przemysłowej i mało kiedy coś wypuszczą na rynek spieprzonego, a szczególnie z górnej półki.Wszelkie estetyczne fanaberie b.dobrze wychodzą na kijach i są do zaakceptowania przez większość.W moim odczuciu lepiej usprawniać (tuning) detale techniczne, zamiast nadawać nowy, czasami radykalnie odmienny wygląd. Jest to subiektywna ocena... Pozdrawiam Wszystkich PSTakie eksperymenty są jednak potrzebne - świat jest kolorowy. I niech tak zostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Śmieszne niektóre modyfikacje ale ... jak ktoś lubi to dlaczego nie. Ważniejsze dla mnie jest usprawnianie konstrukcji - smooth drag, lżejsze szpulki ... to dobre drogi - kolorowe multiki? - przyjemne. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 witam!bardzo mi się podobają te multiki.poniżej lekko zonanizowany mój 101dcw zasadzie to jest dłuższa rączka ( 80mm ) od avail i korkowe uchwyty. jako że zdjęcie z lampą to wyszła rącza trochę jasno, w realu jest ciemniejsza i wygląda super. oczywiście taka rączka jest trochę lżejsza od oryginalnej.pozdrawiam! nooooo takie rączki to ja rozumiem... co prawda korek mi nie bardzo lezy ale... same ramiona .... mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Znalazłem taka jedna stronkę firmy Dress która robi raczki do multiplikatorów i zwykłych kreciołów nie które z nich wyglądają trochę jak klocki lego lub z gwiezdnych wojen , ale jest kilka ciekawych. http://www.f-dress.jp/ PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Peresada, rzeczywiście ładny tuning. Mnie akurat osobiście bardzo podoba się korek. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Znalazłem taka jedna stronkę firmy Dress która robi raczki do multiplikatorów i zwykłych kreciołów nie które z nich wyglądają trochę jak klocki lego lub z gwiezdnych wojen , ale jest kilka ciekawych. http://www.f-dress.jp/ PozdrawiamSlider LEGO MULTIPLIAKTOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam, Ja podobnie jak Peresada nie wytrzymalem i zmienilem raczke w mojej 201 DC na ZPI, tyle ze innego koloru. Nastepny w kolejce jest Monoblock :D @Peresada- skad wziales te korkowe uchwyty- czy jak podejrzewam sa to te same co do Daiwy? Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 No tak w Mono jest troszkę porażka. Ja łowiłem nim w listopadzie i po 15 minutach miałem ... dość. Nie czułem palców PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam, Spokojnie Remek bedzie mial inna raczke :D Juz niedlugo :D Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam, Ja podobnie jak Peresada nie wytrzymalem i zmienilem raczke w mojej 201 DC na ZPI, tyle ze innego koloru. Nastepny w kolejce jest Monoblock Smile Smile Smile @Peresada- skad wziales te korkowe uchwyty- czy jak podejrzewam sa to te same co do Daiwy? Pozdrawiam, Bujo witam!korek od daiwy korbki avail - jak potrzebujesz zpi do shimano to mam jedną na zbyciu ( 80mm czarna )kupiłem ale kompletnie mi się to nie podoba. avail to inna bajka pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam, Ja podobnie jak Peresada nie wytrzymalem i zmienilem raczke w mojej 201 DC na ZPI, tyle ze innego koloru. Nastepny w kolejce jest Monoblock Smile Smile Smile @Peresada- skad wziales te korkowe uchwyty- czy jak podejrzewam sa to te same co do Daiwy? Pozdrawiam, Bujo witam!korek od daiwy korbki avail - jak potrzebujesz zpi do shimano to mam jedną na zbyciu ( 80mm czarna )kupiłem ale kompletnie mi się to nie podoba. avail to inna bajka pozdrawiam! mozesz pokazac moze wezme??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi