peresada Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 mówisz-masz poniżej cały set Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Krzysiek ,a czy ta rączka pasuje do Curado 101D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 pewno!pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 SPRZEDANE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Nie zdążyl się czlowiek dowiedziec ,czy pasuje ,a już sprzedana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 no dowiedziec to sie zawsze mozesz - nic nie stoi na przeszkodzie niestety musisz sie pogodzic ze ten egzmeplarz ma juz nowego wlasciciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 No to Krzychu przechlapane !!! teraz coś czuję zamiast pracować i w wolnych chwilach na rybki , to będziesz musiał korby wysyłać do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramay Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 eeee, myslalem, ze cos fajnego , korek na korbce widzialem, ale w tym kondonie to nie robi, a bialy multik, to dla mnie porazka , ciekawe jak bedzie wygldal po sezonie, po urzyciu odbarwiajacej plecionki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 A ja go wsadzę do gablotki aby mu patyna nie spadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 golsyl1980 teraz mifas ma na zbyciu orginalna korbe od CC51 więc może Ci sprzeda a jest ładna taka złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 golsyl1980 teraz mifas ma na zbyciu orginalna korbe od CC51 więc może Ci sprzeda a jest ładna taka złota hasior nie mow hop... dzis mial miejsce test cukiereczka z korbka ZPI 80mm. i powiem szczerze,że w preciwnienstwie do hamerykanow ... w moim cukiereczku jednak wole malą korbke... i zapowiada sie ze oryginalna wroci na swoje miejsce... ZPI wyląduje albo w curado ... hehehe - jak wroci z malowania... albo w CC201 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 ale w curado jest 80 mm korbka... hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 no to masz tak jak ja - ja w 51 również zachowałem oryginalny rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 ale w curado jest 80 mm korbka... hmmm ale nie jest czarna <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 czarny water proof i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 I jeszcze lateksowe majtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 za bardzo nie moglem sie zdecydowac, gdzie to wsadzic, wiec wybor padl na 5-cio letni watek ... taaaa link dostalem od ... siara mi dal http://baka-rush.ocnk.net/ moze sie komus przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) coś dla takich gadżeciarzy jak JA a na marginesie Hedgehog wypuścił nowe capy knobów z duralu Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) "capy knobów z duralu"Że tak spytam: "WT..."? Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 bez mięsa proszę, nie bardzo wiem o co Ci chodzi, wykonane z duraluminium - nowy wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Aaaa... capuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi