Skocz do zawartości

Odliczanie do sprzedaży sumowego Lamiglasa "Andrzej"

chub norris

Rekomendowane odpowiedzi

Coraz rzadziej łowię ciężkimi zestawami, i właściwie Czarna Mamba z SCII zaspokaja moje potrzeby w tej materii.

Dlatego, po długich medytacjach, postanowiłem sprzedać szklaka Lamiglasa na blanku ICG 105 2MH.

Potężny sumowy kij, który ciska wszystkim od 15 do 100 g zarówno w zestawie z multikiem, jak i z kołowrotkiem o stałej szpuli.

Niestety! Brak chętnych!

Dlatego postanowiłem założyć wątek, gdzie będę dokumentował kolejne dni z - niepotrzebnym już - kijem o staropolskim imieniu "Andrzej" u boku...

A nuż ktoś mnie przekona, żebym go sobie zostawił?

Założył mu rezonans, tytany i pohulał z bocznym trokiem?

Dziś zatem mamy 8 października, to już szósty dzień z niesprzedanym Lamiglasem.

Edytowane przez chub norris
  • Like 8

Łukasz, namów Staszka, to skrócisz jego i swoje męki ... :lol:

A czemu nie :lol:

Poza "Anusią" będzie robione "Pawlisko" ( z tym dam Wam spokój :lol: :lol: :lol: :lol: ) a w planie , jako 3 wędka przez zimę , coś mocniejszego . :D

Z tym ze "Anusia" się już robi i koniec tematu blisko ;)

Edytowane przez staszek

Musisz mu nadać imię, szybciej zejdzie z rynku jako "Stefan", "Roman", "Czesław"....

Łukasz prosze Cie a nawet błagam :unsure: tylko nie dawaj tak pięknemu kijkowi na imię CZESIO  ;) bo bardzo żle te imię mi się kojarzy :P  :lol:  :lol:  :lol:

Prosze Ciebie nie idż tą drogą ......... :lol:  :lol:  :lol:

Edytowane przez Karol Krause

Łukasz prosze Cie a nawet błagam :unsure: tylko nie dawaj tak pięknemu kijkowi na imię CZESIO  ;) bo bardzo żle te imię mi się kojarzy :P  :lol:  :lol:  :lol:

Prosze Ciebie nie idż tą drogą ......... :lol:  :lol:  :lol:

Może "Zenon" ? Chwytliwe. ;) 

Ewentualnie celując w najbardziej przytulaśny segment rynku wędkarskiego - "Żorż", dodasz, że sprzedajesz w welurowym etui (nie pokrowcu!) z aksamitnymi tasiemkami i dorzucasz szminkę.

Kto wie, może się udać. :)

Hehe ale szczeliłem....byłem blisko 666 lat (pomyłka o kilka miesięcy)..... hmmm może wtesy sam szatan pomoże w sprzedarzy??? 

Módlmy się o rychłą sprzedarz Lamiglasa      " In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi........ " blog_iy_4775421_7600292_tr_666.jpg

Edytowane przez minecjusz

Liczenie nudnych dni, miesięcy i lat z tą samą kobitą i oczekiwanie końca. Swojego albo jej...

Taki oto toast. Obrazek pierwszy park, ławka, mężczyzna i blondynka - całują się. Obrazek drugi, ten sam park, ta sama ławka i ten sam mężczyzna ale inna blondynka - całują się. Znów ten sam park i ławka i mężczyzna i znów inna blondynka - całują się. Wypijmy za stałość mężczyzn i zmienność kobiet...