karolkrause Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Robert nie prowokuj bo jeszcze nazwe swojego szklaczka co wisi w giełdzie KAROL I co wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) A wtedy tylko odliczanie , z tym że na szklaku to Pasuje mi najbardziej "Basia", inaczej jest mało łowna ta wędeczka. A jak by jeszcze miała różowe omotki z czarnymi kryształkami, to normalnie nic tylko imię "Józefa" . A co, kolejne wędki trzeba będzie zaczynać nie od numerków a od imion byłych kobiet. Cholera. Zycia braknie. Edytowane 9 Października 2013 przez robbox4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Melepecicie Koledzy Ale popatrzcie co wywołałem : niektórzy codziennie się śmieją a inni zaczynają wygłupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 I tak minął nam z Andrzejem dzień siódmy (odliczanie - nie musi być koniecznie wstecz).Nie dość, że go nie chcą, to wyszydzają nawet jego imię...Ciężki ma Andrzej los.Ale się nie łamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Łukasz, wyjazd na Suwalszczyznę się szykuje. Zostawiłbyś Andrzeja na moment..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Nazwać go JAROSŁAW , i już dawno temat byłby do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Jarosław? Może, ale szczytem perfidii i zapewne kluczem do upłynnienia tego świetnego kijaszka byłoby ochrzczenie go imieniem .... ....Staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Jarosław? Może, ale szczytem perfidii i zapewne kluczem do upłynnienia tego świetnego kijaszka byłoby ochrzczenie go imieniem .... ....Staszek A dlaczego nie Byłbym zaszczycony:jeszcze nic nie zostało nazwane moim imieniem :lol: :lol:Tylko co biedak zrobi z wędziskiem jak temat "Anusi" się zakończy , a to przecież jeszcze tylko kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 A dlaczego nie Byłbym zaszczycony:jeszcze nic nie zostało nazwane moim imieniem :lol: :lol:Tylko co biedak zrobi z wędziskiem jak temat "Anusi" się zakończy , a to przecież jeszcze tylko kilka dni. Ja tam nie wiem, czy akurat Twoim. Nieistotne. Niedługo buduję BAŚKĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Swoją drogą popatrzcie: dbamy o nasze wędki ale jakoś nie nazywamy je pieszczotliwie. Większość naszych samochodów ma jakąś "ksywkę" . A nasze wędki nie ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Był taki wujo Staszek, mistrz ciętej riposty... Z powodu wrodzonej przyzwoitości, tudzież wstrętu do używania wulgaryzmów, dowcipu nie przytoczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) No. Mój samochód, to.........................samochód i tyle.Odliczania do Baśki nie zacznę, bo zlecenie już poszło w eter.Co z tego wyniknie, jeszcze nikt nie wie do końca. Termin wykonania również, powiedziałbym "swobodny" Ja już tak mam Edytowane 10 Października 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) Waldku co tam się urodził w Twojej głowie za projekcik - BAŚKA Możesz uszczknąć rąbka tajemnicy Edytowane 10 Października 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 "Baśka" miała fajny ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 ... gust 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Biust ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Wędka z biustem :lol:Dobrze że to damska wersja , bo wyobrażacie sobie wędkę z ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Wędka z ............ To ............ Nie wędka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Hmm wędki z dildosem są już w sprzedaży Pewnie niejedna kobieta się ucieszy.....i wygrzeje rękojeść swojemu chłopowi przed wędkowaniem....w końcu zima idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) Waldku co tam się urodził w Twojej głowie za projekcik - BAŚKA Możesz uszczknąć rąbka tajemnicy Właściwie, to już wiesz tyle, ile ja. No może jeszcze, że Baśkę na pstrągi będę zapraszał, jak sądzę. TALONY rozdawali to i dostałem swój przydział, po 9 latach oczekiwania.A co? Przecież stare jest piękne. Nie tylko w Stelciach Edytowane 10 Października 2013 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Hmm wędki z dildosem są już w sprzedaży Pewnie niejedna kobieta się ucieszy.....i wygrzeje rękojeść swojemu chłopowi przed wędkowaniem....w końcu zima idzie Na baterie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 a jak wsadzi odwrotnie ?????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Harry wpadł ostatnio na szatański pomysł podłużnej mini-vaginy jako przedłużenia dolnika. Wtedy jak nie biorą, to sobie chociaż można... Grafiki raczej nie wrzucę, bo już sama koncepcja jest powiedzmy z pogranicza dobrego smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) Dobrze że tu same męskie grono A właśnie czemu nie ma tutaj żadnej pani zarejestrowanej A swoją drogą nie trzeba żadnej podpórki ze sobą nosić , tylko zaprosić jakąś panne na rybki Waldi to już wiem do czego Ci bedzie BAŚKA Edytowane 10 Października 2013 przez Karol Krause 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 O matko, popłakałem się. Nie dlatego, że pomysł rozbrajający, ale durny umysł zaraz podsuwa nowe techniki podbijania przynęty, gdy obie ręce wolne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi