admin Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam,Zapraszam do relacji z Targów Wędkarskich Na Ryby 2008. Część I prezentowana była na naszym forum jako wątek, część II omawia dalszą naszą targową przygodę. Zapraszam serdecznie! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Gdzieś między stoiskami odszukaliśmy również naszego starego znajomego Jurka Wierzbickiego. - a to przypadkiem nie chodzi o Jerzego Biedrzyckiego? no chyba, coś niestrawnego dzisiaj zjadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ale ja widzę, że Gumo ... przełamał się i ... czyżby rozpoczął swoją przygodę z multiplikatorem? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Gdzieś między stoiskami odszukaliśmy również naszego starego znajomego Jurka Wierzbickiego. - a to przypadkiem nie chodzi o Jerzego Biedrzyckiego? no chyba, coś niestrawnego dzisiaj zjadłem ja tez sie przeraziłem jak to przeczytałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Już poprawiłem ale ... było śmiesznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Spiderwire Ultracast - nowosc...uzywam od ponad roku. Do spina.Pocieszam sie ze Europa tez odstaje...chyba ze to jest BPS w Mequinenzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 To chyba nie jest tajemnica, ze umiem sie poslugiwac wedka z mutiplikatorem. Miedzy innymi ta wiedza wlasnie, kaze mi siegac...po wedke z kolwrotkiem ze stala szpula.. Dla mnie liczy sie to, zeby maxymalnie zagrozic rybom, do zlowienia wlacznie...i jako zdeklarowany wypuszczacz musze stwierdzic, ze na tym zagrozenie dla nich sie konczy... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 No nie mów ... przyznaj się, że po cichu trenujesz lekkie łowienie pstrągów na wędkę 2lb i długości 1,2 metra - my to zrozumiemy PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 To chyba nie jest tajemnica, ze umiem sie poslugiwac wedka z mutiplikatorem. Miedzy innymi ta wiedza wlasnie, kaze mi siegac...po wedke z kolwrotkiem ze stala szpula.. Dla mnie liczy sie to, zeby maxymalnie zagrozic rybom, do zlowienia wlacznie...i jako zdeklarowany wypuszczacz musze stwierdzic, ze na tym zagrozenie dla nich sie konczy... Gumo DOBRE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Dziś otrzymałem katalog Sakury fajna ofertę maja a szczególnie przynęt. Jestem ciekaw czy będzie dostępną szczególnie soft baity i te Rubber jigs PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Mam pytanie co do targów a mianowicie... Ile waży Jaxon Mantra (Triple Holo Select) o dł. 13,5 cm?? Ile kosztują swimbaity Awa-Shima?? Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablo Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 W opisie widzę akwaria morskie a na zdjęciach juz ich nie ma. Było w końcu to morskie akwarium czy nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Witam,
Zapraszam do relacji z Targów Wędkarskich Na Ryby 2008. Część I prezentowana była na naszym forum jako wątek, część II omawia dalszą naszą targową przygodę. Zapraszam serdecznie!
Pozdrawiam
Remek
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi