Tomy Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Jak w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Tomy na pewno nie są to ufoki :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Pytaj Friko - to jego zabawki z tego co sie orientuje... Blanki robione na zamówienie, a zbrojenie... mam dwa typy, ale nie będę się mądrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ja Ta biała i cast na ACS-ie to moje prywatne. Reszta jest frikowa.Ale ta kolorowa to już inna para kaloszy - to "Megabass" PRC Concept... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Na większości zdjęć są przedstawione wędki które zrobił Krzysiek. Z tego co pamiętam wędziska należą do Krzyśka i Frika. Pomysłodawcą całej sesji zdjęciowej którą wykonywałem był Friko. "Kolorowe" wędki zostały zbudowane przez jedną firmę na zamówienie jerkbaita. Z tego co pamiętam była zrobiona akcja dla osób którzy byliby chętni na kije sygnowane konceptowym logiem jerkbaita, niestety nie było w tej sprawie dużego odzewu. Powstały więc tylko dwa egzemplarze prototypowe. Wszystkie wędki były prezentowane na warszawskim spotkaniu w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ja tam pianki nie lubię. Wręcz nie cierpię. Rękojeść może być w korku, ew. w jakimś szlachetnym drewnie. Rattatatan tyż może być, byle reszta była suto zdobiona, barokowa albo co najmniej rokokoko. Ale pianka?! Bleee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Oj, oj...ja też pianki nie cierpię na blanku...brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 A ja tylko w piance wedziska mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 A ja teraz szykuję sobie tylko korki, ale bez rattanu, sapeli, merbau, czeczoty, etc. Wędkarz zmiennym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Jeżeli chodzi o stylistykę wędki moim zdaniem ściągnięte z kija Cormoran TR4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 teraz zenek to żeś błysnął.... coż... wychodzi na to, że nawet sam WIELKI MEGABASS wzoruje się na CORMORANIE... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Jeżeli chodzi o stylistykę wędki moim zdaniem ściągnięte z kija Cormoran TR4 zdjecie przelotki szczytowej - bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Zenek, a Hudson Hornethttps://www.google.com/search?q=hudson+hornet&rls=com.microsoft:pl:IE-Address&rlz=1I7HPND&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=FrFXUo6jMcmu4QSstIDoBg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=2259&bih=1099&dpr=1rżnięty z Pobiedy, albo z Warszawy Twój, nawiasem mówiąc, całkiem estetyczny Cormoran stylistycznie nawiązuje do produkcji jp, choćby do wspomnianego MB. I tak też miało być w przypadku kija zamawianego w PRC, o czym nie omieszkałem wspomnieć powyżej. Jest efekt osiągnięty przez Frika w sposób zamierzony. Maiło być japan style i jest. Ja osobiście z nikogo nie ściągam, owszem inspiruję się niektórymi konstrukcjami. Wędki Frika były robione ściśle według jego wytycznych, moje - według mojego widzimisię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 zdjecie przelotki szczytowej - bezcenne To tak zwany szczyt wszystkiego Jak to mówią, koniec wieńczy dzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 zdjecie przelotki szczytowej - bezcenne Jak wyklepany młotkiem kawał blachy Kurcze Krzysiek nie wiedziałem że w Cormoranie masz etat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 No co Ty, ja tylko kradnę własność intelektualną, wartości niematerialne i prawne oraz wysysam krew niewinnych... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) zdjecie przelotki szczytowej - bezcenne Ostatnio dość modny pomysł. Tu sygnowany znaczkiem Cupido,na wędce Edytowane 11 Października 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 No Waldku ale to nie wygląda jak to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Bo prawie nieużywana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 No Waldku ale to nie wygląda jak to Pierścień klasy sic :lol: . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi