russian80 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) http://www.basspro.com/Bass-Pro-Shops-Micro-Lite-Graphite-Float-n-Fly-Spinning-Rods/product/10204878/?cmCat=CROSSSELL_THUMBNAIL czy miał ktos z Was,moze łowi na te kijki?? jakie ogólne wrazenia?? na co lowicie,jaka metoda gumki blaszki woblerki?? Edytowane 9 Października 2013 przez russian80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracek Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Miałem przyjemnośc wędkowania tym kijem ,2,70m na Mistrzostwach Polski w Gorzowie WLKP. na Warcie wyjąłem Szczupłego 73,5 cm bardzo fajny kijek pózniej udało mi się nabyc krótszy model 2,30m sprzedałem go w tym roku ale ogólnie kije super i żadnych spadów z nich nie miałem z czystym sumienniem GORĄCO POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi