Skocz do zawartości

Multiplikator - zgubiłem nakrętkę

lukexio

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.mikesreelrepair.com/index.php

Proponuję poszukać przez tą stronę. Znaleźć schemat tego kołowrotka lub podobnego i zamówić konkretną część.

A na przyszłość nie rozbierać kołowrotków na łowisku

P.

szukalem i znalazlem firma Shakespare i nie ma czesc :wacko: :wacko:

uwagi techniczne

W całym wątku nie podano marki, modelu, ani roku produkcji przedmiotowego kołowrotka. ekxplorator73 ma rację. Trzeba określić część w/s schematu i zamówić część zamenną.

Można przywieść kołowrotek na zlot nad Kwisą. Jak przyjadę to postaram się określić typ i wielkość gwintu do tej nakrętki co ułatwi poszukiwania. :D

pozdrawiam

Miałem to samo z Jaxonem Long Cast. Nie wiem nawet kiedy zgubiłem pokrętełko - tak luźno się odkręcało. a przeszkadzać przeszkadza - szpula jak durna turkocze i szaleje co skraca zasięg rzutu. Napisałem wtedy do Jaxona meila i przysłali mi część za którą zapłaciłem 18 zł (wliczona przesyłka).

Pozdr.

Salmo

uwagi techniczne

W całym wątku nie podano marki, modelu, ani roku produkcji przedmiotowego kołowrotka. ekxplorator73 ma rację. Trzeba określić część w/s schematu i zamówić część zamenną.

Można przywieść kołowrotek na zlot nad Kwisą. Jak przyjadę to postaram się określić typ i wielkość gwintu do tej nakrętki co ułatwi poszukiwania. :D

pozdrawiam

@Thymallus do zobaczenie w Kwisie i pokazuje ci multi :D

Cześć Lukexio, a jak Ci się sprawuje ten multik, bo ja mam bardzo podobny, chyba też Alpha, ale nie pamiętam modelu. Kupiłem kiedyś za grosze w Stanach i jak to bywa, za taką cenę nadaje się np. do wypuszczania latawców. Szkoda, że nie miałem wtedy pojęcia o castingu. Oczywiście wziąłem też model na niewłaściwą rękę :D Czy Twój też ma magnetyczny hamulec? Z czego zrobiona jest szpula?

Pozdrawiam

Cześć Lukexio, a jak Ci się sprawuje ten multik, bo ja mam bardzo podobny, chyba też Alpha, ale nie pamiętam modelu. Kupiłem kiedyś za grosze w Stanach i jak to bywa, za taką cenę nadaje się np. do wypuszczania latawców. Szkoda, że nie miałem wtedy pojęcia o castingu. Oczywiście wziąłem też model na niewłaściwą rękę :D Czy Twój też ma magnetyczny hamulec? Z czego zrobiona jest szpula?

Pozdrawiam

hejka @sirwolf78 tak mam magnetyczny hamulec :D

• 4 tygodnie później...