explorator73 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 http://www.mikesreelrepair.com/index.phpProponuję poszukać przez tą stronę. Znaleźć schemat tego kołowrotka lub podobnego i zamówić konkretną część.A na przyszłość nie rozbierać kołowrotków na łowisku P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 http://www.mikesreelrepair.com/index.phpProponuję poszukać przez tą stronę. Znaleźć schemat tego kołowrotka lub podobnego i zamówić konkretną część.A na przyszłość nie rozbierać kołowrotków na łowisku P. szukalem i znalazlem firma Shakespare i nie ma czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 jezeli nie ma nakretka i co bedzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Pewnie musisz dopasowaś jakąś inną z takim samym gwintem i średnicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 uwagi techniczneW całym wątku nie podano marki, modelu, ani roku produkcji przedmiotowego kołowrotka. ekxplorator73 ma rację. Trzeba określić część w/s schematu i zamówić część zamenną.Można przywieść kołowrotek na zlot nad Kwisą. Jak przyjadę to postaram się określić typ i wielkość gwintu do tej nakrętki co ułatwi poszukiwania. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Widzę, że moja propozycja z pomocą techniczną nie wzbudziła żadnego zainteresowania. Widocznie tak musi być, a młody człowiek chciał sobie po prostu pogadać i się pożalić. Tak też bywa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Miałem to samo z Jaxonem Long Cast. Nie wiem nawet kiedy zgubiłem pokrętełko - tak luźno się odkręcało. a przeszkadzać przeszkadza - szpula jak durna turkocze i szaleje co skraca zasięg rzutu. Napisałem wtedy do Jaxona meila i przysłali mi część za którą zapłaciłem 18 zł (wliczona przesyłka). Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 uwagi techniczneW całym wątku nie podano marki, modelu, ani roku produkcji przedmiotowego kołowrotka. ekxplorator73 ma rację. Trzeba określić część w/s schematu i zamówić część zamenną.Można przywieść kołowrotek na zlot nad Kwisą. Jak przyjadę to postaram się określić typ i wielkość gwintu do tej nakrętki co ułatwi poszukiwania. pozdrawiam @Thymallus do zobaczenie w Kwisie i pokazuje ci multi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirwolf78 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Cześć Lukexio, a jak Ci się sprawuje ten multik, bo ja mam bardzo podobny, chyba też Alpha, ale nie pamiętam modelu. Kupiłem kiedyś za grosze w Stanach i jak to bywa, za taką cenę nadaje się np. do wypuszczania latawców. Szkoda, że nie miałem wtedy pojęcia o castingu. Oczywiście wziąłem też model na niewłaściwą rękę Czy Twój też ma magnetyczny hamulec? Z czego zrobiona jest szpula?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Cześć Lukexio, a jak Ci się sprawuje ten multik, bo ja mam bardzo podobny, chyba też Alpha, ale nie pamiętam modelu. Kupiłem kiedyś za grosze w Stanach i jak to bywa, za taką cenę nadaje się np. do wypuszczania latawców. Szkoda, że nie miałem wtedy pojęcia o castingu. Oczywiście wziąłem też model na niewłaściwą rękę Czy Twój też ma magnetyczny hamulec? Z czego zrobiona jest szpula?Pozdrawiam hejka @sirwolf78 tak mam magnetyczny hamulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Witam!juz kupilem nakrety:D:D i mam szczecia:):) naraie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi