Mam pytanie do szanownych użytkowników HDSów Gen 2 Touch dotyczące ich awaryjności. W okresie ostatnich trzech miesięcy już drugi mój znajomy ma problem z ekranem dotykowym takiego urządzenia (obydwa z 7 calowym ekranem). Ekran absolutnie nie reaguje na dotyk. Nie pomógł ani miękki ani twardy reset. Urządzenia nie spadły ani nie były uderzone. Ekrany sa czyste. Czy koledzy mieli jakieś problemy z takimi urządzeniami ? HDSy pierwszej generacji często się zawieszały szczególnie podczas uruchamiania, czy Touchach ten problem także występuje. Może jest jakiś patent który umożliwia uruchomienie takiego urządzenia. Ekran "właściwy" wyświetla wszystko prawidłowo. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i informacje
Pytanie
Paprykarz
Mam pytanie do szanownych użytkowników HDSów Gen 2 Touch dotyczące ich awaryjności.
W okresie ostatnich trzech miesięcy już drugi mój znajomy ma problem z ekranem dotykowym takiego urządzenia (obydwa z 7 calowym ekranem). Ekran absolutnie nie reaguje na dotyk. Nie pomógł ani miękki ani twardy reset. Urządzenia nie spadły ani nie były uderzone. Ekrany sa czyste. Czy koledzy mieli jakieś problemy z takimi urządzeniami ? HDSy pierwszej generacji często się zawieszały szczególnie podczas uruchamiania, czy Touchach ten problem także występuje. Może jest jakiś patent który umożliwia uruchomienie takiego urządzenia. Ekran "właściwy" wyświetla wszystko prawidłowo. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i informacje
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi