mdziam_78 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Witam,Może to niewłaściwe formum , ale zaryzykuję. Miałem w ręku Fishmaker'a, ale do 12g - bomba. Dla siebie chciałbym na okonie kijek delikatniejszy i stąd wybór pomiędzy Diaflexem i Fishmaker'em. Proszę o opinie użytkowników tych wędeczek, jeżeli ktoś zna wagę Perch'a będę wdzięczny - Fishmaker wg producenta: 106g. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 a ze tak lekki offtop zrobie jakie jest realne cw tego fishmakera do 12 gram ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Kijek nie był mój, a właściciel łowił na troka z 12g ciężarkiem i nie robiło to wrażenia na kiju. Myślę, że 15g+gumka to spokojnie bez utraty parametrów. Wielki za to plus za wagę, wykonanie i czułość. Na pierwszy rzut oka idealna okoniówka. Jednak właśnie sobie zamówiłem Dragon X-Treme do 18g i nie chcę aby się kije zbyt pokrywały dlatego myślę o tym słabszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi