Szymon.Z.WS Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) Prosiłbym o usunięcie mojego konta gdyż obecny adres e-mail usuną się sam (nwm jak?) i chciałbym założyć konto na nowym adresieBardzo proszę i jeśli trzeba to przekierować do jakiś osób które zajmują się JerkBaitem prosiłbym to zrobić bo nwm gdzie to zgłosić Edytowane 10 Października 2013 przez Szymon.Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 a nie prosciej w profilu samemu zmienić sobie adres na nowy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon.Z.WS Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 a nie prosciej w profilu samemu zmienić sobie adres na nowy?Może ale jednak prosiłbym o usunięcie kąta Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 ale kąta prostego czy ostrego haha kolega ma od tego ludzi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skippi66 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Za taką pisownię, proszę aby szanowny Mod usunął Szymkowi konto i postawił go do kąta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kotwitz Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Najpierw "żeśta" chłopakowi nadokuczali, a teraz chce konto usuwać. I jak tu młodzi mają się uczyć zasad nowoczesnego wędkarstwa i etyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Jak po takim czymś by chciał konto usuwać to ni chłop by był tylko "baba" jak to mój ojciec mawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Jak po takim czymś by chciał konto usuwać to ni chłop by był tylko "baba" jak to mój ojciec mawiałTomku, spokojnie kolega jest niepełnoletni ma dopiero skończone 13 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Ale , z tego co czytam to kolega nie chce usuwać konta tylko założyć nowe... wiec wg mojej i mojego ojca oceny nie spełnia kryteriów "baby" czyli chyba ok ? A poza tym szczery chłopak bo drugi to by poprostu 2 konto założył i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Szymon.Z.WS
Prosiłbym o usunięcie mojego konta gdyż obecny adres e-mail usuną się sam (nwm jak?) i chciałbym założyć konto na nowym adresie
Bardzo proszę
i jeśli trzeba to przekierować do jakiś osób które zajmują się JerkBaitem prosiłbym to zrobić bo nwm gdzie to zgłosić
Edytowane przez Szymon.ZOdnośnik do komentarza
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi