lukexio Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam!Prosze was pomoz mi.Włsnie dzis obejrzylem na allegro i zauwazylem tanio i podoba mi kolor nie wiem czy dobry firma bo malo znam firma multiplikator POMOZ MI http://www.allegro.pl/item316221037_pinnacle_solene_slp10.ht mlihttp://www.allegro.pl/item316220445_quantum_tg_400cx.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witaj lukexio@ Ten pierwszy kołowrotek czyli Pinnacle Solene SLP10 do wędki 17-20 lbs może być. Niestety on ma korbkę po prawej stronie.Dlatego u nas , w Europie to jest kołowrotek zwyczajowo dla osoby leworęcznej czyli mańkuta. A ty którą ręką łykasz zupę lub piszesz?Poza tym kiedyś miałem inny model z tej firmy i łapał żyłkę pod szpulę. To jest bardzo wredna wada w multiplikatorze. Nie wiem jak jest w tym modelu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 @Thymallus nosie prawa leka a nie lewa reka pisze na lewa reka na multipliaktor na prawa leka nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Pinnacle Solene SLP10 czy pasuje dla szczupaka np wobler slider 7-10cm 21-30g wytrzyma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 jeżeli jesteś leworęczny to do szczupaków to jest bardzo dobry kołowrotek pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Na pewno dobry 100%????? multi.. ile mozna max przyniety?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Pinnacle szpulka 12Lbs 120yds malo??a drugi multi Quantum TG 400cx 12Lbs 140yds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 @lukexioskoro nikt Ci nie poleca tych multikow to najprawdopodobniej znaczy ze nikt na nie nie łowi. To są bardzo tanie konstrukcje które w USA kosztowały ok 30 dolarów jak podejrzewam wiec ich jakosc jest raczej marna. Temat multiplikatora dla poczatkujacego byl bardzo czesto poruszany na jerkbaicie, na forum i w artykułach. Znajdziesz tam różne propozycje. Ja osobiście mogę polecić Daiwę Procaster 100HL (leworęczna) jako niedrogą i sprawdzoną konstrukcję. Myślę że lepiej by było, gdybyś przyjął taką strategię że wytypujesz sobie jakiś multiplikator odpowiedni do Twoich potrzeb (na postawie informacji dostepnych na jerkbait.pl) a następnie będziesz szukał opcji żeby go sprowadzić/kupić (np. ebay.com) niż jak będziesz śledził aukcje z różnymi przypadkowymi multiplikatorami na allegro i pytał się czy ktoś je może zna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 @Friko dzieki!Dawia PROCASTER 100L nie zle kasa znalazlem na allegro ale jest na lewa reka:( moze ktos ma uzywane mozna kupie to Tylko na prawa leka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Na Wybrzeżu Gdańskim widziałem dwie sztuki PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Bardzo mi podoba turning DAIWA ZILLION ale nie ma prawa leka i kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Pinnalce Solene ,to to samo co Jaxon Casting Express - ta sama fabryka .Natomiast Quantum ,to już lepsza maszynka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Pinnalce Solene ,to to samo co Jaxon Casting Express - ta sama fabryka .Natomiast Quantum ,to już lepsza maszynka . Quantum dobry???nie wiem ktos mi mowi ze nie warto kupic mysle ze lepiej Daiwa PROCASTER 100HL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 @lukexiowiekszosc multiplikatorow jest produkowana na prawa reke, niektore rowniez na lewa. Daiwa Procaster produkowana jest w obydwu wersjach - prawo i leworecznej. wersja leworeczna, 100HL: http://cgi.ebay.com/Daiwa-Bait-Casting-Reel-Procaster-100HL- NEW_W0QQitemZ170195644352QQihZ007QQcategoryZ108153QQssPageNa meZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem wersja praworeczna, 100H: http://cgi.ebay.com/Daiwa-Bait-Casting-Reel-Procaster-100H-N EW_W0QQitemZ170195644197QQihZ007QQcategoryZ108153QQssPageNam eZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 @Frikonie mam konto eBay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 to sobie załóż - widzę że jesteś z okładem pełnoletni, w tym wieku ludzie są pomysłowi albo czekaj az sie pojawi w Polsce, np: http://www.allegro.pl/item312281476_nowy_daiwa_procaster_100 hl_najtaniej_w_polsce.html albo poluj na okazję w zakładce kupię-sprzedam na jerkbaicie, tutaj z reguly sa sprzedawane sprawdozne konstrukcje. tylko nie natnij sie na tandetne modele Procastera oznaczane BiL czy jakoś tak - to inne młynki a nazwa podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 @Friko hehe nie chce zalozyc eBay wole ktos ma konto eBay i zamowic i tyle oczywiscie nie jestem pełnoletnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 to sobie załóż - widzę że jesteś z okładem pełnoletni, w tym wieku ludzie są pomysłowi albo czekaj az sie pojawi w Polsce, np: http://www.allegro.pl/item312281476_nowy_daiwa_procaster_100 hl_najtaniej_w_polsce.html albo poluj na okazję w zakładce kupię-sprzedam na jerkbaicie, tutaj z reguly sa sprzedawane sprawdozne konstrukcje. tylko nie natnij sie na tandetne modele Procastera oznaczane BiL czy jakoś tak - to inne młynki a nazwa podobna. @Friko masz jakies inrormacje na temat kiedy ma się pojawic daiwa procaster w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 To jak się nie chce nawet konta założyć na ebay to może nie zawracać głowy?? Choc trochę inwencji zamiast wynajdywać jakieś konstrukcje z księżyca i szukac informacji... w zasadzie wróżenia z fusów bo o większości tych wynalazków nic nie można powiedzieć. Póki co kupiłeś chyba już dwa multiki - ten ze zdjęcia wygląda trochę plastikowo. Nie żala czasu na szukanie i zawracanie głowy i kasy na zakup 5 kiepskich zamiast jednego dobrego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi