stoner Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Zauważyłem że w moim ostatnim poście w temacie Grzyby 2013, pojawił się w wyrazie "materiałów" odnośnik do reklamy.Uprzedzam iż nie mam nic z tym wspólnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stoner Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Ops. a teraz to już wszędzie widzę te odnośniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 to jest tzw. reklama intekstowa, wprowadzona od dziś. Na jerkbaicie jest limitowana - do 3 wyrazów na stronę. więcej w tym wątku: http://jerkbait.pl/topic/29933-od-wczoraj/page-2#entry1318935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
stoner
Zauważyłem że w moim ostatnim poście w temacie Grzyby 2013, pojawił się w wyrazie "materiałów" odnośnik do reklamy.
Uprzedzam iż nie mam nic z tym wspólnego.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi