Artek Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Witam, czy ktoś z kolegów robił na alledrogo zakupy ratalne przez payu? Prosze mi wytłumaczyć na czym ta płatność polega, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 co prawda nic nie kupowałem na raty ale myślę, że ten link dużo Ci wytłumaczy http://poznaj.allegro.pl/raty/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Dzięki, ten link znam, ale chodzi o to czy potrzebne będą jakieś zaświadczenia o zarobkach itp. Może jednak ktoś kupował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 nic nie jest potrzebne, tylko musisz miec konto w banku, potwierdzaja twoja tożsamośc przez przelew bankowy, tzn musisz przelać 10 złoty aby dokończyć składanie wniosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi