Skocz do zawartości

przewodnicy wędkarscy.pl

MGOR

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem tak sama strona dobra ,zdięcia świetne ale jeśli chodzi o ide przewodnictwa wędkarskiego to nie jestem pewien czy w naszych Polskich realiach się sprawdzi.

Ale szczerze gratuluję pomysłu i odwagi.

Oczywiście zyczę samych sukcesów i samych dobrych klientów.

:mellow: hehe nieźle chłopaki sobie to wymyśliliście :D jak by to nagłoscić i zrobić w wersji ENGLISZ to może jakies zagraniczne moczykije by sie zjechały,Taka woda jak nasze rzeki naprawdę otrafi zrobić wrazenie :D Fajna sprawa i dobry krok w strone turystyki wędkarskiej,wszak zarybiania(prywatne) juz są to teraz zostaje tylko namierzać te rybki i łowić :D

powodzenia .

Jeszcze słowo ode mnie. Mimo, że rognis jest jednym z przewodników (u nas redkatorem) chciałbym od razu zaznaczyć, co by nie było spekulacji, że działalnośc ta nie ma żadnego związku z jerkbait.pl. Po prostu jest to całkowicie oddzielna inicjatywa.

Pozdrawiam

Remek

Remek ale jeszcze sprzętu nie mam, w sumie nawet jakbym miał to by rodzice mnie nie puścili :( Embarassed Daiwe dopiero będę miał w kwietniu, a kij hmmm będę musiał kogoś zdobyć kto mi pożyczy lub odkupie tanio na jakieś dwa miech a potem będę probował kupić już pod moje wymagania (rezonansik + uchwyt matagi :D moze kiedys to sie spełni :unsure: :mellow: )

Ile taki kurs casting'u by kosztował ?

Pozdrawiam

Slider :D

Ale ... gdzie? Na Kwisie za free. Z tego co widzę wśród przewodników nie ma osoby, która łowi na lekki casting. Nad Kwisą będzie ponad 20 osób, które powiedzą Tobie wszystko o tej metodzie.

Dla mnie wielką wartością dodaną przewodników jest jednostka pływająca na Wiśle. To nie jest dostępne dla każdego. Taki spływ pychówką może być atrakcyjny. Co do reszty? Hmmm ... sam jestem ciekawy jak chłopakom pójdzie. Życzę oczywiście powodzenia.

Pozdrawiam

Remek

Na Kwisie za free. Z tego co widzę wśród przewodników nie ma osoby, która łowi na lekki casting. Nad Kwisą będzie ponad 20 osób, które powiedzą Tobie wszystko o tej metodzie.

Dla mnie wielką wartością dodaną przewodników jest jednostka pływająca na Wiśle. To nie jest dostępne dla każdego. Taki spływ pychówką może być atrakcyjny. Co do reszty? Hmmm ... sam jestem ciekawy jak chłopakom pójdzie. Życzę oczywiście powodzenia.

Pozdrawiam

Remek

Ale nie mam sprzętu i rodzice mnie nie puszcza :( Teraz jak widzę osobę łowiącą na multik to aż mi sie ręce trzęsą :lol: albo jak przeglądam codziennie TackleTour jak tam ludzie pokazują swoje ''zabawki'' np tutaj(http://miniurl.pl/38399).

Co do spływu. To ja chyba jakiś właśnie jakiś konkurs chyba wygrałem :unsure: ale dobra tam..

Pozdrawiam

Slider

Powodzenia chłopaki :D

Dla mnie wielką wartością dodaną przewodników jest jednostka pływająca na Wiśle. To nie jest dostępne dla każdego. Taki spływ pychówką może być atrakcyjny.

Pozdrawiam

Remek

Och tak zwłaszcza 2h w jakiś krzakach na wyspie,podczas burzy :mellow:

I jeszcze mała rekomendacja :mellow:

Miałem przyjmność łowić z Mateuszem i Sebastianem.

Jeden dzień na rybach w towarzystwie takich wędkarzy to jak sezon samodzielnego zdobywania doświadczeń.

Chłopaki mają niesamowity dar przekazywania wiedzy ,czym nie każdy łowca może się pochwalić.

Dodatkowo znają świetnie łowiska ,na których proponują swoje przewodnictwo i są z nimi na bieżąco co jest niezbędne do osiągania dobrych wyników wędkarskich.

pozdrawiam

Maciek

Witam,

Cieszę się, że pomysł generalnie się Wam spodobał. Oferta będzie coraz bogatsza, a czas pokaże czy wędkarstwo, to cześć branży turystycznej. Sądzę, że tak, a pomysł powstał po części własnie z braku takiej oferty w Polsce B)

Pozdr

marcin

Gratulacje pomysłu. To niezbedna czesc rozwijajacego sie w naszym kraju spinningu. Uderzyliscie w chyba w dobry ,, obszar ,,.

Trzymam kciuki, abyscie mieli pełne rece roboty. Zaszczepiali w innych pozytywne zachowania nad wodami.

Dobra, a teraz tak serio. Jak zadeklarowliscie, to zamawiam rejs po najlepszych Wislanych rapowiskach :lol: :lol: :lol: