MGOR Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam, Chciałbym zaprosić Was do obejrzenia strony www.przewodnicywedkarscy.pl.Ciekawy jestem co o niej i samej idei myślicie. Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 wydaje mi się że jest wielu profesjonalnych wędkarzy którzy pomogą dla samej przyjemności... pomysł jednak ciekawy, więc życze powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Powiem tak sama strona dobra ,zdięcia świetne ale jeśli chodzi o ide przewodnictwa wędkarskiego to nie jestem pewien czy w naszych Polskich realiach się sprawdzi.Ale szczerze gratuluję pomysłu i odwagi.Oczywiście zyczę samych sukcesów i samych dobrych klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Pomysł dobry i godny uwagi. Jak pogoda sie troche ociepli i szczupaczki bedzie można łowić, to ja sie pisze. Ale cena troche za wysoka jak na moje horyzonty, ale coś sie może wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 hehe nieźle chłopaki sobie to wymyśliliście jak by to nagłoscić i zrobić w wersji ENGLISZ to może jakies zagraniczne moczykije by sie zjechały,Taka woda jak nasze rzeki naprawdę otrafi zrobić wrazenie Fajna sprawa i dobry krok w strone turystyki wędkarskiej,wszak zarybiania(prywatne) juz są to teraz zostaje tylko namierzać te rybki i łowić powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Bardzo ładna stronka Ale najfajniejsze są organizowane te szkolenia fajna alternatywa dla osób które chcą sie podszkolić Jak będę miał już skompletowany sprzecior do castingu to mogę sie pisać na takie szkolenie Chłopaki gratuluje pomysłu PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Jeszcze słowo ode mnie. Mimo, że rognis jest jednym z przewodników (u nas redkatorem) chciałbym od razu zaznaczyć, co by nie było spekulacji, że działalnośc ta nie ma żadnego związku z jerkbait.pl. Po prostu jest to całkowicie oddzielna inicjatywa. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Jak będę miał już skompletowany sprzecior do castingu to mogę sie pisać na takie szkolenie Chłopaki gratuluje pomysłu PozdrawiamSlider Trzeba było zapisać się nad Kwisę PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Remek ale jeszcze sprzętu nie mam, w sumie nawet jakbym miał to by rodzice mnie nie puścili Daiwe dopiero będę miał w kwietniu, a kij hmmm będę musiał kogoś zdobyć kto mi pożyczy lub odkupie tanio na jakieś dwa miech a potem będę probował kupić już pod moje wymagania (rezonansik + uchwyt matagi moze kiedys to sie spełni ) Ile taki kurs casting'u by kosztował ? PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Fajna stronka i fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ale ... gdzie? Na Kwisie za free. Z tego co widzę wśród przewodników nie ma osoby, która łowi na lekki casting. Nad Kwisą będzie ponad 20 osób, które powiedzą Tobie wszystko o tej metodzie. Dla mnie wielką wartością dodaną przewodników jest jednostka pływająca na Wiśle. To nie jest dostępne dla każdego. Taki spływ pychówką może być atrakcyjny. Co do reszty? Hmmm ... sam jestem ciekawy jak chłopakom pójdzie. Życzę oczywiście powodzenia. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 cena ja cennika nie zdołałem znaleźć może mnie ktoś nakierować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Na Kwisie za free. Z tego co widzę wśród przewodników nie ma osoby, która łowi na lekki casting. Nad Kwisą będzie ponad 20 osób, które powiedzą Tobie wszystko o tej metodzie. Dla mnie wielką wartością dodaną przewodników jest jednostka pływająca na Wiśle. To nie jest dostępne dla każdego. Taki spływ pychówką może być atrakcyjny. Co do reszty? Hmmm ... sam jestem ciekawy jak chłopakom pójdzie. Życzę oczywiście powodzenia. PozdrawiamRemek Ale nie mam sprzętu i rodzice mnie nie puszcza Teraz jak widzę osobę łowiącą na multik to aż mi sie ręce trzęsą albo jak przeglądam codziennie TackleTour jak tam ludzie pokazują swoje ''zabawki'' np tutaj(http://miniurl.pl/38399). Co do spływu. To ja chyba jakiś właśnie jakiś konkurs chyba wygrałem ale dobra tam.. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Powodzenia chłopaki Dla mnie wielką wartością dodaną przewodników jest jednostka pływająca na Wiśle. To nie jest dostępne dla każdego. Taki spływ pychówką może być atrakcyjny. PozdrawiamRemek Och tak zwłaszcza 2h w jakiś krzakach na wyspie,podczas burzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Och tak zwłaszcza 2h w jakiś krzakach na wyspie,podczas burzy pesymista... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Realista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Super gablota z multikami i innymi cukiereczkami...Ale kasa............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Super gablota z multikami i innymi cukiereczkami...Ale kasa............ Jeszcze przydalby sie jakis barek i mozna robic spotkania P.s do takiego pokoju to ja bym zamontował alarm. Slider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 No,no super projekt Życzę Wam z całego serca powodzenia! ps.Wy dziady! ,nawet słowem żaden nie pisnął! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 I jeszcze mała rekomendacja Miałem przyjmność łowić z Mateuszem i Sebastianem.Jeden dzień na rybach w towarzystwie takich wędkarzy to jak sezon samodzielnego zdobywania doświadczeń.Chłopaki mają niesamowity dar przekazywania wiedzy ,czym nie każdy łowca może się pochwalić.Dodatkowo znają świetnie łowiska ,na których proponują swoje przewodnictwo i są z nimi na bieżąco co jest niezbędne do osiągania dobrych wyników wędkarskich. pozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam, Cieszę się, że pomysł generalnie się Wam spodobał. Oferta będzie coraz bogatsza, a czas pokaże czy wędkarstwo, to cześć branży turystycznej. Sądzę, że tak, a pomysł powstał po części własnie z braku takiej oferty w Polsce Pozdrmarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Fajna stronka i ciekawy pomysł.Gratuluje chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Gratulacje pomysłu. To niezbedna czesc rozwijajacego sie w naszym kraju spinningu. Uderzyliscie w chyba w dobry ,, obszar ,,. Trzymam kciuki, abyscie mieli pełne rece roboty. Zaszczepiali w innych pozytywne zachowania nad wodami. Dobra, a teraz tak serio. Jak zadeklarowliscie, to zamawiam rejs po najlepszych Wislanych rapowiskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 To może Marcel zapiszemy się na pierwszy spływ razem.Ja będę chętnie Waszym pierwszym Klientem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Krzysiu, walimy razem do Sebka na ,, statek ,, pal licho pare złociszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi