Suchy498 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Macie jakies info o tym kołowrotku?? co możecie o nim powiedzieć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Fajna masywna maszynka wzorowana na starszej daiwie jakby tak ująć.Będzie dobry na pewno nad rzekę jeśli myślę o tym co ty Mam coś podobnego ale stary i raczej już będzie leżał w szafie wypucowany z moimi skarbami PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 No slider pewnie o tym samym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Bardzo solidne, oldskulowe, kołowrotki. Klasyki. Bardziej dla survivalowców niż dla miłośników finezyjnych czy precyzyjnych rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 To kontynuacja starej słynnej serii, kiedys byly jeszcze Daiwa GS-9 ale teraz chyba juz zaprzestali produkcji (byly o jedno łożysko gorsze Czy to to samo co kiedyś to nie wiem.Duże kołowrotki z tej serii raczej gruntowe mniejsze moze i na spina sie nadadza.W stanach kosztuje okolo 60 $U nas bezcenny info na www.daiwa.com powinno byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi