Skocz do zawartości

Newslatter Salmo - grudzień

rognis_oko

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj dostąłem kolejny Newslatter Salmo.

W grudniowym numerze można przede wszystkim poczytać o zawodach sponsorowanych przez Salmo, które odbyły się w Rumunii i na Ukrainie.

Jest także ciekawy artykuł Bertusa o Jack'u 18.

Ponadto w galerii zdjęć możemy podziwiać znane mordki naszych kolegów @Jerrego, @Komancza oraz @Zanderixa.

Polecam uwadze grudniowy numer. :D

Witam,

Dużo artykułów do czytania, bardzo fajnie (będzie co czytać podczas świąt)! Gratulacje oczywiście dla Jerrego, Komancza i Zanderix'a. Piękne zdjęcia, z pięknymi rybami ma świetne przynęty!

Chciałbym również podziękować za umieszczenie w newsletterze wzmiany na temat jerkbait.pl. Podpis bardzo mi się podoba!

http://jerkbait.pl/ - polska strona poświęcona łowieniu na jerkbaity, ale nie tylko. Recenzje sprzętu, łowisk, relacje z wypraw, a przede wszystkim wymiana informacji. Każdy spinningista powinien tam zajrzeć. Dziękuję!

Pozdrawiam

Remek

Jurku, zarówno ta sieja jak i walleye, które złowiłeś to okazy. Kiedy oglądam in-fishermana ludzie chwalą się z mniejszymi rybami :mellow: Dobrze, że Twoje zdjęcia zagościły w newsletterze. Czekam już na nową wyprawę i na nowy resort :mellow:

W styczniu opublikuję Twoje dalsze części relacji - obiecuję :mellow:

Pozdrawiam

Remek

Wiem , wiem Remku . Popularny program wedkarski Midwest Outdoors wlasnie swietuje 20 lecie i pokazuja swoje najwieksze okazy i ciekawe momenty . Trzy najwieksze walleye to 30 calowe sztuki , moj mial 27,5 . Pisze o tych dlugosciach bo na warunki polskie to nie jest rewelacja a tu to juz duze rybki . A sieja to rodzynek :mellow: