rognis_oko Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Dzisiaj dostąłem kolejny Newslatter Salmo.W grudniowym numerze można przede wszystkim poczytać o zawodach sponsorowanych przez Salmo, które odbyły się w Rumunii i na Ukrainie.Jest także ciekawy artykuł Bertusa o Jack'u 18.Ponadto w galerii zdjęć możemy podziwiać znane mordki naszych kolegów @Jerrego, @Komancza oraz @Zanderixa.Polecam uwadze grudniowy numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Witam,Dużo artykułów do czytania, bardzo fajnie (będzie co czytać podczas świąt)! Gratulacje oczywiście dla Jerrego, Komancza i Zanderix'a. Piękne zdjęcia, z pięknymi rybami ma świetne przynęty! Chciałbym również podziękować za umieszczenie w newsletterze wzmiany na temat jerkbait.pl. Podpis bardzo mi się podoba! http://jerkbait.pl/ - polska strona poświęcona łowieniu na jerkbaity, ale nie tylko. Recenzje sprzętu, łowisk, relacje z wypraw, a przede wszystkim wymiana informacji. Każdy spinningista powinien tam zajrzeć. Dziękuję! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Podoba mi się to co piszecie, że się podoba Życzę miłej lektury i wesołych oraz spokojnych Świąt. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Troszke zaluje ze w galerii rekordow Salmo nie ma rodzaju - Sieja . Te co zlowil Piotr na Hornecika 6 byla by pierwsza i jedyna [ na dzien dzisiejszy ], po za tym jest fajnie i bedzie jeszcze fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Jurku, zarówno ta sieja jak i walleye, które złowiłeś to okazy. Kiedy oglądam in-fishermana ludzie chwalą się z mniejszymi rybami Dobrze, że Twoje zdjęcia zagościły w newsletterze. Czekam już na nową wyprawę i na nowy resort W styczniu opublikuję Twoje dalsze części relacji - obiecuję PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Wiem , wiem Remku . Popularny program wedkarski Midwest Outdoors wlasnie swietuje 20 lecie i pokazuja swoje najwieksze okazy i ciekawe momenty . Trzy najwieksze walleye to 30 calowe sztuki , moj mial 27,5 . Pisze o tych dlugosciach bo na warunki polskie to nie jest rewelacja a tu to juz duze rybki . A sieja to rodzynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi