Wookash Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Witam Mam dylemat co kupić. Do wyboru jak w temacie. Głównie zależy mi aby rzucić główką 10g plus guma na rozsądna odległość przy łowieniu z brzegu. Mogę mieć dragona używkę za 300zł mikado trochę drożej ale nowy i nie mogę się zdecydować. Proszę o pomoc. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 bierz inazumę nie pożałujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Wookash bierz inazume będziesz pan zadowolony. Jak coś to pogadaj z czerwcowym to może załatwi Ci w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Cześć No kminię cały czas to Mikado ale ceną kusi ten Dragon z ŚPW. Ale chyba jednak wezmę Mikado tak jak mi pisałeś wcześniej. Tylko że i tak w tym roku odpuszczę bo muszę hehe nie mam wyjścia niestety ( Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Tak bywa,ale co się odwleknie to nie ucieknie Tylko bierz w korku bo z pianka są problemy. Zresztą jest tu watek o tych kijach. Ewentualnie mozemy się kiedyś zgadac nad wodą to wezmę swoją inazume i obczaisz czy Ci w łapie leży Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 No nad wodą to się pojawię najwcześniej na wiosnę bo zanim stanę na nogę to już pewnie mrozy i śnieg będzie. Zresztą nie wiem czy w ogóle ze spina nie będę musiał zrezygnować tzn. chodzonego po brzegu bo z pływadła dam radę. Niestety moja noga wygląda tak hehe mam nadzieję że nie bardzo drastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Dasz radę najważniejsza rehabilitacja. Bądź dobrej myśli i wytrwale podążaj ku pełnej sprawności czego Ci życzę. Kijek będzie na przyszły sezon jak się zandery na stykowie ruszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 O kurde Wookash słabo to wygląda. Woda najlepszą rehabilitacją Z tych dwóch, bierz mikado. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 O kurde Wookash słabo to wygląda. Woda najlepszą rehabilitacją Z tych dwóch, bierz mikado. Pzdr No ku........ spadłem z łóżka ze śmiechu hehe dobre to było. Mam nadzieję że woda wyleczy ale ta rehabilitacja dopiero od wiosny. Pozdr. PS. Załatwiłem się tak na rybach. I niech ktoś mi teraz powie że wędkarstwo to nie sport ekstremalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 To coś ty robił na tych rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Sum 2m mnie za gumowca chwycił. A tak na poważnie piątek 13 września okazał się pechowy było ślisko nierówno i stało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 I dać lekarzowi młotek do łapy. Nawet gwoździ nie pozaginał, jak na wylot przeszły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Eh pech... . Z pewnością wolalbys ta historie z sumem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 No ta z sumem to nieoficjalna wersja mojego przypadku hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Ja ze swej strony poleciłbym dragona gs tiger275cm i cw 10 -35, wiem ,że różne opinie o nich się przewijają w większości te złe, ale ja ma swojego od 4 lat prawie i złego słowa nie mogę o nim powiedzieć. Bardzo dobry kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi