mrok Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Szukam kija do 210cm ktory ogarnie gumy do5"i glowki 25-45gr,i wytrzyma agresywne podbicie.czyli taka sandaczowa szpada!.tak do 1000zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 http://jerkbait.pl/topic/16356-okuma-black-rock-cast-co%C5%9B-lekkiego-co%C5%9B-taniego/ Moim zdaniem w sam razo do takiego zastosowania i dobrze leży w ręce z SXem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrok Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Hmmm szukam raczej czegos o naprawde szczytowej akcji.i podepne do niego abu rocket wlasnie kupilem zwija 93cm linki za jednym obrotem korby.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Ja pod to, o czym piszesz mam MHX MB 784 i jest świetny. Ewentualnie tego oczko mocniejszego i jeszcze sporo zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrok Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 No to chyba trzeba bedzie u kogos wystrogac patyka. Mozecie kogos polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Ja mam dwa casty od Mekamila i są jak najbardzie w porządku. Miałem dwa kije od Kolegi Yglo i też byłem zadowolony, widziałem prace Kolegów Krzysiek i Dąbek i więcej jak bdb. Każdy z nich bankowo wykona dobry patyk. Piękne są prace Zbyszka Kawalca, Kolegi Ark70 bodajże. Popatrz po galerii RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe-te-ro Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 W tych pieniądzach to ja osobiście nie widzę nic innego niż St.Croix AVID AVC66MHF. Poniżej 1 tyś kupisz nowy. Ogarnie wszystko co wymieniłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi