sero1975 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 A ja trafiałem zarówno na 3 jak i 15 m . Woda jeszcze ciepła i drobnica jest przy brzegu .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 ja niestety na płytkim tylko krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Dzięki Panowie, jestem uzbrojony w gumy a czy próbował ktoś tam na koguty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Jak się wstrzelisz w żerowanie to sandacz bierze i na gumy i na koguty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 I na paprochy , heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupski Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Panowie gdzie najlepiej się zwodować na rożnowie osobówką , żeby nie było bardzo stromo? . I gdzie teraz najlepiej łowić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 jesta taki stan Że w wielu miejscach - Tęgoborze - slip, Bartkowa - slip, koszarka - slip, Gródek - slip na Barbarze, przy woprówce cały brzeg mozna zwodować osobówką itd. Ryby są raczej głęboko :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Po mojemu najlepiej z Krakowa na Bartkową . Slip wypaśny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Koledzy jak z lodem? Całe jezioro zanarzło czy tylko zatoczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Mam pytanko techniczne . Słyszałem takie plotki ,że w tym roku można zapłacić opłatę tylko za Rożnów a nie za całe nowosądeckie . Czy ktoś coś wie na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Mam pytanko techniczne . Słyszałem takie plotki ,że w tym roku można zapłacić opłatę tylko za Rożnów a nie za całe nowosądeckie . Czy ktoś coś wie na ten temat ?Wczoraj opłacałem Nowy Sącz + niepełną krakowską i .... przygotuj 550zł w portfelu :-(Nie słyszałem o takej opcji o jaką pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 (edytowane) Właśnie ja słyszałem plotki. Ale podobno tylko dla rezydentów kół PZW z nowosądeckiego że dla nich opłata to 200 zylionów....W tamtym roku na wodach małopolski byłem 6 razy .... Edytowane 8 Marca 2019 przez sero1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupski Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Sam nowy Sącz z łódka to 400 PLN byś groszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupski Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Panowie gdzie zacząć szczupaki w maju najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Panowie gdzie zacząć szczupaki w maju najlepiej? Na cofce w Tęgoborzy kiedyś było tam ich sporo w Maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Witam, ma ktoś info jaki jest stan i czystość wody na jeziorze? Wybieram się 9 czerwca na tydzień i nie wiem czy przekładać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Na razie jest masakra. Woda brudna mnóstwo śmiecia i patyków . W ten weekend nie dało się w ogóle popływać na łodzi w okolicach zapory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 W niecałe dwa tygodnie jest szansa, że się przeczysci? Czy nie da się tego przewidzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Wszystko zależy od pogody .Dwa lata temu jak była podobna sytuacja to ryby jeszcze po dwóch tygodniach tak bardzo chętne do współpracy nie były ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Panowie, jaka jest obecnie sytuacja na zbiorniku? Na początku przyszłego tygodnia planujemy z kolegą wybrać się na bolenie.. Patrząc na prognozy pogody i obecny stan Dunajca, nie pałamy optymizmem. Za każdą informację będę wdzięczny - staramy się uniknąć samej wycieczki, żeby po przyjeździe od razu nie wracać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Mogę coś napisać ale dopiero w niedzielę jak wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) https://heron-hotel.com/#hotel tu jest kamera na żywo Edytowane 30 Maja 2019 przez PePe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 (edytowane) Generalnie woda do łowienia . Powoli się czyści chociaż miejscami mnóstwo syfu jeszcze pływa . Boleni nie poławiam ale widziałem ataki . Krótkie nieregularne ale zawsze .....A jak coś żeruje to da się złowić .... :D ps. dużo komarów i kleszczy proszę się uzbroić w jakieś środki . Presja wędkarska duża .... Edytowane 2 Czerwca 2019 przez sero1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 TO lipa jak tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi